Igralski par se je razveselil četrtega otroka. Foto: Reuters
Igralski par se je razveselil četrtega otroka. Foto: Reuters

Journey se je pridružil štiriletnemu Noahu Shannonu, dveletnemu Bodhiju Ransomu ter 14-letnemu Kassiusu, ki je Greenov otrok iz prejšnjega razmerja z igralko Vanesso Marcil.

43-letni Green, nekoč zvezdnik priljubljene nadaljevanke Beverly Hills, in 13 let mlajša Foxova sta se spoznala leta 2004 na snemanju humoristične nanizanke Hope & Faith. Po več burnih letih, ki sta jih preživela skupaj, in dveh zarokah sta se junija 2010 poročila na Havajih.

Avgusta 2015 je igralka sicer vložila zahtevek za ločitev in kot razlog navedla nepremostljive razlike. Zahtevala je tudi skrbništvo nad sinovoma, nato pa je aprila letos v javnost prišla novica, da je igralka spet noseča, kar se je isti mesec tudi potrdilo. Pojavilo se je kar nekaj ugibanj glede tega, kdo bi bil lahko otrokov oče.

Kljub ugibanjem pa so Foxovo in Greena kmalu opazili na dopustu na Havajih. Igralca sta zakonu dala še eno priložnost, novega družinskega člana pa sta se zelo razveselila.

"Brian in Megan s sinovi živita v Malibuju," je vir blizu para julija dejal za People. "Odlično se razumeta in delujeta zelo srečno."