Mel Gibson je spet zaljubljen. Foto: EPA
Mel Gibson je spet zaljubljen. Foto: EPA

56-letni Mel in 24-letna Rosalind naj bi se namreč spoznala v Melovem produkcijskem podjetju Icon, saj Rosalind sodeluje pri pisanju scenarija enega izmed filmov.

Zaljubljenca sta si pred kratkim privoščila daljše počitnice. "Romantični oddih sta začela v Kostariki, skrivala sta se na plaži Barrigona, kjer ima Mel tudi svojo hišo, nato pa sta se odpravila v Panamo," je povedal neimenovani vir za Radar Online.

Rosalind, ki ji prijatelji rečejo Rosey, je nekdanja konjeniška akrobatka, športno kariero je končala, da bi se posvetila študiju - diplomirala je na kolidžu Emerson, trenutno pa je ena izmed scenaristk serije Matador.

To je prva Melova zveza po dolgem času, ki je pricurljala v javnost. "Mel ni imel sreče z ženskami, z relativno novo zvezo pa ne hiti, z Rosalind sta srečna, kam ju bo to peljalo, pa bo pokazal čas."

Od Oksane do Robyn
O Melu se je v zasebnem smislu nazadnje pisalo predvsem zaradi turbulentne zveze z Rusinjo Oksano Grigorijevo, zaradi katere je Mel po skoraj 30 letih zakona zapustil prvo ženo Robyn. Njuna sreča ni dolgo trajala, saj sta se razšla po enem letu. Po razhodu se je začel boj na sodišču - bojevala sta se za skrbništvo svoje hčerke, Oksana pa je je Mela med drugim obtožila tudi nasilja v družini.

Gibsona je na sodišču podprla celo nekdanja žena Robyn, s katero ima sedem otrok. Vložila je zapriseženo izjavo, v kateri je napisala, da je Mel čudovit in ljubeč očka, ki ni nikoli zlorabljal svojih otrok.