49-letna igralka se je na začetku svoje kariere sestajala tudi z Robom Lowom. Sicer pa je imela krajše zveze tudi z Johnom Cusacom, Scottom Baio in Billyjem Idolom. Foto: Instagram Melisse Gilbert
49-letna igralka se je na začetku svoje kariere sestajala tudi z Robom Lowom. Sicer pa je imela krajše zveze tudi z Johnom Cusacom, Scottom Baio in Billyjem Idolom. Foto: Instagram Melisse Gilbert
Tom Cruise
Gilbertova se tudi ni uprla čarom Toma Cruisa. Foto: EPA

"V bistvu sva se začela sestajati še, ko je bil on Tom Mapother. To je bilo, ko se je on prvič preselil v Los Angels, in mislim, da sem bila stara 16, morda 17 let," je odgovorila Gilbertova na vprašanje oboževalca v oddaji Wathc What Happens Live. Ko je voditelj oddaje Andy Cohen omenil, kako je Cher pred časom dejala za Cruisa, da je bil eden izmed njenih najboljših ljubimcev, je Gilbertova nadaljevala: "Nikoli nisem imela spolnih odnosov z njim. Samo poljubljala sva se."

A ob tem je priznala, da se je zvezdnik franšize Misija nemogoče znal dobro poljubljati. Za propad zveze je bila kriva igralska kariera. Oba sta bila na različnih stopnjah kariere: "On se je trudil, da bi obstal v igralskem poklicu, jaz pa sem že delala. V bistvu sem mu kupila prvi jedilni pribor."

Na bojni nogi z zvezdnico Beverly Hillsa
Intervju se ni vrtel le okoli Cruisa. Zvezdnica Hišice v preriji je še priznala, da je želela udariti nekdanjo vzornico najstnikov iz serije Beverly Hills Shannen Doherty. Gilbertova se je že v svoji knjigi iz leta 2010 razpisala, da je Dohertyjeva imela ljubezensko razmerje za eno noč z njenim prvim možem. "Nič ji ne bi rekla, samo udarila bi jo po nosu," je dejala Gilbertova, ko so jo vprašali, kaj bi storila, če bi srečala Dohertyjevo na ulici.

Vsi njeni moški
Gilbertova ima sicer za sabo zelo pestro zgodovino fantov. Pri 17 letih se je zapletla v zvezo s takrat manj znanim igralcem Robom Lowom, s katerim sta se na kratko seznanila že tri leta pred tem. Njuno srečanje je pospremila filmska zgodba, saj se je Gilbertova v kabrioletu ustavila na rdeči luči, nasproti nje pa je bil v avtomobilu prav Low. Začela sta šestletno ljubezensko razmerje, vmes pa je Gilbertova imela krajše zveze s Cruisom ter z igralcema Johnom Cusacom in Scottom Baio ter glasbenikom Billyjem Idolom.

Potem ko je Lowa odslovila monaška princesa Stephanie, je nepričakovano zaprosil Gilbertovo. Med načrtovanjem poroke je Gilbertova izvedela, da je noseča. Ko mu je to povedala, jo je zapustil. Sama je kmalu za tem splavila. Gilbertova se je pozneje poročila dvakrat. Prvič z bratrancem Randyja in Dennisa Quaida, Bojem Birkmanom, drugič pa lani z igralcem Timothyjem Busfieldom.