46-letni režiser je v zvezi s 17 let mlajšo igralko. Foto: EPA
46-letni režiser je v zvezi s 17 let mlajšo igralko. Foto: EPA

Nekdanjega soproga slavne igralke Kate Winslet, s katero ima sedemletnega sina Joeja, so z zvezdnico filma Vicky Cristina Barcelona režiserja Woodyja Allena povezovali že v preteklosti.

Po poročanju številnih medijev je bila ravno 29-letnica kriva za to, da sta se po sedmih letih zakona ločila režiser Lepote po ameriško in zvezdnica Titanika, a tako Mendes kot Hallova sta to vztrajno zanikala in govorila, da sta samo prijatelja.

"V tem ni čisto nič resnice. Sam in Rebecca sta poklicna kolega. To je vse," so še pred časom govorili Samovi predstavniki, danes pa je njihova zgodba drugačna: "Sam Mendes in Rebecca Hall sta v zvezi!"

Tudi Kate znova ljubi
A ni le Sam tisti, ki se je odločil iti naprej - Kate se je namreč hitro po objavi, da se s Samom ločujeta, z roko v roki pojavila z manekenom Louisom Dowlerom.

Ta zveza ni dolgo trajala, danes pa naj bi bila igralka srečna v objemu Neda Rocknrolla, nečaka 61-letnega britanskega mogotca Richarda Bransona. Ta je veliki prijatelj Kate Winslet, pred kratkim pa ji je ponudil tudi vabilo na ogled ostankov potopljenega Titanika.