Igralca bosta še to leto postala starša. Foto: EPA
Igralca bosta še to leto postala starša. Foto: EPA
Par sta od leta 2012. Foto: Reuters

"Čestitam," je pogovor odprla ameriška voditeljica in komičarka, ki je dodala, da je dolgo skrivala svojo nosečnost. "Res je, uspela sva skrivati to kar dolgo" je priznala Kunisova. Kljub Elleninim poskusom 30-letna Mila ni razkrila, kdaj bo dojenček privekal na svet, dejala je le: "Še to leto."

Ime za otroka sta že izbrala, ni pa želela povedati, katerega spola bo. Ni želela niti komentirati govoric, da pričakujeta deklico, o čemer so pisali ameriški mediji.

36-letni Ashton svoji dragi ustreže v vsem, tudi ko si ta sredi noči zaželi kislega zelja ali pa kumaric, njenih priljubljenih jedi v nosečnosti. "Zadnjič sem se zbudila in na vse načine sem želela kumarico, bil je čuden občutek, ampak morala sem jo imeti. On je rekel: 'Počakaj sekundo.' Vrnil se je z najbolj čudovito kumarico vseh časov," je malo v šali malo zares dejala igralka.

Kunisova je povedala še, da bo rodila po naravni poti. Na Ellenino vprašanje, ali bo rodila doma, pa je odgovorila, da sta sprva razmišljala o tem, da sta si pogledala tudi nekaj dokumentarnih filmov, a da sta se po skrbnem premisleku in pogovoru z ginekologinjo odločila, da bo rodila v bolnišnici. "Ampak želim roditi po naravni poti. Ne želim epiduralne, sama sem se zato odločila, nihče me ni prisilil v to. Le v sili, če bo kaj šlo narobe, se bom zatekla k pomoči."

Ellen je vprašala, ali držijo govorice, da se Ashton uči ruščine - igralka je bila leta 1983 rojena judovski družini v Ukrajini: "Res je, uči se rusko, da bi z otrokom govoril po rusko. Jezika se uči že približno pol leta. Super je."

Na koncu je spregovorila tudi o zaroki z Ashtonom, ki sta jo uspešno skrila pred radovednimi očmi javnosti: "Uspela sva skrivati približno dva meseca - dva meseca ni za to vedel nihče. Prstan sem sicer nosila v javnosti, ampak tega nihče ni opazil. Super je bilo."

Eden najbolj trdnih parov v Hollywoodu
Prvič sta se srečala že leta 1998 in menda naj bi Ashton takoj pogledal za zapeljivo Milo. "Ko sta skupaj snemala serijo Oh, ta sedemdeseta, je bil do ušes zaljubljen vanjo. Imel jo je za boginjo, kar naprej je ponavljal, kako čudovita je," se spominja sodelavec takratne ekipe. A par nista postala vse do leta 2012, ko se je on ločil od Demi Moore, ona pa je razdrla zvezo z Macauleyjem Culkinom.

Danes se zdi, da sta Mila in Ashton v vihravem Hollywoodu eden najtrdnejših parov. "Občasno si privoščiva večer v belih kratkih majicah, ko si oblečeva kavbojke in belo majico ter odideva ven, nekam, kjer nama je všeč. Lahko je to le bovling, sproščena večerja, kozarec vina ali sprehod. Rada pa ostaneva tudi doma," je Mila v nekem intervjuju razlagala o njunih navadah.