Na skrivaj poročena? Foto: AP
Na skrivaj poročena? Foto: AP

Skupaj s partnerjem Ashtonom Kutcherjem sta si novo družinsko gnezdece uredila v vili na Beverly Hillsu, kjer spoznavata vse starševske radosti in težave. 31-letna zvezdnica je priznala, da je starševstvo marsikaj spremenilo. Sama je postala precej bolj ekološko usmerjena, saj želi za sabo pustiti lep svet, v katerem bo lahko uživala tudi njena hčerka.

Bolj kot s kariero pa se trenutno ukvarjata s svojimi sosedi. Bila naj bi zelo družaben par, ki s sedemmesečno hčerko Wyatt in svojimi psi ves čas hodi na sprehode po soseski. Kutcher je celo finančno podprl mobilno aplikacijo, ki sosedom omogoča, da se med sabo obveščajo o morebitnih paparacih, nezgodah ali pa zabavah. Med njunimi sosedi sta sicer tudi igralki Nicole Kidman in Cameron Diaz.

Mila je pred kratkim priznala, da že razmišljata o drugem otroku, se je pa poskusila izmakniti vprašanju o tem, ali sta se z Ashtonom poročila. Voditelj James Corden jo je med oddajo The Late Late Show vprašal, ali je postala gospa Kutcher (kar mu je namignil drugi gost v oddaji - igralec Tom Hanks), Mila pa je odgovorila, da mogoče. Takrat je Tom Hanks še drugič "priskočil na pomoč" in preprosto pokazal na poročni prstan na igralkini roki. Mila pa se je v odgovor le nasmejala.