"Pričakujem otroka z Mariom Balotellijem," je po koncu evropskega prvenstva v Ukrajini in na Poljskem svetu veselo novico sporočila Raffaella, ki pa je Maria z novico "osrečila" tik pred tekmo z Nemčijo. Foto: Facebook Raffaelle Fico
Mario Balotelli
Italijanska manekenka je v četrtem mesecu nosečnosti in trdi, da je Balotelli oče njenega otroka, saj sta otroka spočela, ko sta bila še v zvezi. Balotelli bo očetovstvo priznal šele, če bo test potrdil, da je res on oče. Foto: EPA

Leta 2008 je za številne neznana lepotica, ki jo je v italijanski mondo dello spettacolo (svet spektakla, op. a.) povzdignil resničnostni šov Grande Fratello (bolj znan kot Big Brother), pritegnila pozornost medijev s svojo nespodobno ponudbo.

Takrat 20-letna Raffaella je namreč javno ponujala svoje devištvo - svojo nedolžnost je nudila vsakomur, ki bi za noč z njo bil pripravljen odšteti milijon evrov: "Ponujam svojo nedolžnost za milijon evrov, prav rada bi videla, ali bo nekdo ponudil toliko denarja, da bi me imel." Pozneje je Raffaella izjavila, da je šlo le za "šalo" in da ne bi zares ponudila svoje nedolžnosti.

Štiri leta pozneje kodrolasa lepotica spet polni časopisne stolpce, in to ne le v svoji domovini, temveč tudi v drugih evropskih državah, še posebej pa so o njeni zvezi z nogometašem Manchestra Cityja pisali britanski mediji.

Prav z Otoka naj bi na naslov noseče Raffaelle Fico prišla še ena milijonska ponudba - neznani britanski časopis naj bi namreč italijanski starleti za golo poziranje v slogu Demi Moore, ki je začela trend poziranja visokonosečih zvezdnic v Evinem kostumu, pri katerem bo največji poudarek na njenem nosečniškem trebuhu, ponudil milijon britanskih funtov.

24-letna Italijanka pravi, da je trenutno osredotočena le na dobro svojega nerojenega otroka in da se še ni odločila, ali bo ponudbo sprejela ali ne.

Raffaella pa je zadnje čase redkobesedna, kar se tiče nosečnosti, saj ji je dovolj zlobnih jezikov, ki pravijo, da otrok ni Mariov, in menijo, da je zanosila namenoma, da bi se dokopala nogometaševega denarja. Italijanka komaj čaka, da opravijo DNK-test, saj želi dokazati, da je oče njenega prvorojenca resnično italijanski superzvezdnik.