Mira je četrtič mamica. Foto: EPA
Mira je četrtič mamica. Foto: EPA

44-letna zvezdnica in 14 let mlajši Christoper sta v četrtek v losangeleški porodnišnici dobila hčerko Lucio, je za ameriški People potrdil igralkin predstavnik. "Navdušeni smo, da smo blagoslovljeni z našim četrtim ljubim in zdravim otrokom," je sporočil igralski par, ki se je spoznal avgusta 2003 na neki dobrodelni zabavi, leto pozneje pa sta se poročila v Italiji.

Prihoda Lucie so se razveselili tudi njena dva brata in sestra - dveletni Holden Paul Terry, petletni Johnny Christopher King in sedemletna Mattea Angel.

"Z otroki preživiva, kolikor časa je mogoče. Imava jih najraje na svetu. Z možem ne hodiva veliko ven, ampak čas raje preživljava z otroki. Radi imamo drug drugega in se imamo lepo. Smo neke vrste navadni smrtniki, ki živijo v malce manj navadnih okoliščinah," je v preteklosti opisala svoje družinsko življenje Mira.

Mira, ki je tudi Unicefova ambasadorka, je leta 1995 dobila oskarja za najboljšo stransko vlogo v filmu Mighty Aphrodite, Backus pa je nekoliko manj znan od svoje žene. Opazili ste ga lahko v ameriški 'žajfnici' O. C. in humoristični nanizanki Will in Grace, poleti pa bo predstavil svoj režiserski prvenec The Sessionist.