Avstralca še nista komentirala govoric. Foto: EPA
Avstralca še nista komentirala govoric. Foto: EPA

Miranda in Orlando sta veljala za popoln par, vendar sta pred dobrim mesecem javnost presenetila z novico, da se ločujeta. Spoznala sta se leta 2007 in se julija 2010 po tiho poročila. Januarja 2011 se jima je rodil sin Flynn.

46-letni Packer, ki velja za tretjega najbogatejšega Avstralca, se je tako kot Miranda pred kratkim razšel s svojo dolgoletno partnerico, manekenko Erico Baxter. Erica je bila podjetnikova druga žena, poročena sta bila šest let in imata tri otroke.

Sveži ločenci so se sicer med seboj dobro poznali in so lani skupaj preživeli počitnice na Tahitiju, Kerrova in Packer pa sta sodelovala tudi poslovno - lastnik verige igralnic in zasebnih bolnišnic je manekenki delil podjetniške nasvete glede njene lastne kozmetične znamke Kora.

Avstralska revija Woman’s Day, ki jo je družina Packer včasih imela v lasti, pa zdaj poroča, da naj bi se Miranda in James videvala že nekaj časa. Pri New York Postu pišejo, da manekenkin predstavnik za odnose z javnostmi zadeve ni želel komentirati.