Frontmen skupine AFI Davey Havok se bo pridružil trem moškim. Foto: Reuters
Frontmen skupine AFI Davey Havok se bo pridružil trem moškim. Foto: Reuters

Za zdaj sicer še nimajo imena niti glasbene založbe, ustvarili pa so že skupni album, ki še čaka na objavo, piše glasbena revija Rolling Stone.

Skupina se je v glasbeno zgodovino zapisala z albumom Tragic Kingdom (1995), ki ga je Rolling Stone uvrstil med 500 najboljših albumov vseh časov. Med najbolj znanimi skladbami velja omeniti Don't Speak, Just A Girl, It's My Life in Spiderwebs.

V čakanju na Gwen
Pevka skupine Gwen Stefani, ki vzporedno vodi tudi zavidanja vredno solistično kariero, se je avgusta lani ločila od moža Gavina Rossdala, kar je po pisanju revije Rolling Stone močno zaznamovalo tudi njen najnovejši singel Used to Love You.

Kot je povedala medijem, ima dovolj materiala za dva albuma, uradno pa napoveduje en album - This is What the Truth Feels Like, ki naj bi izšel 18. marca.

Zaradi pevkine samostojne poti je nadaljnja usoda No Doubt nejasna, na kar je bobnar Young opozarjal že lani aprila, zato so se moški člani zasedbe očitno odločili vzeti stvari v svoje roke in skleniti novo sodelovanje.