Kmalu bosta postala starša. Foto: EPA
Kmalu bosta postala starša. Foto: EPA

Dolgoletni par, ki si je večno zvestobo obljubil letos aprila, se bo dojenčka razveselil februarja, saj je Kim noseča že tri mesece. Novica je v javnost prišla nekaj mesecev po tem, ko je Andyjeva trenerka Amelie Mauresmo povedala, da tudi ona pričakuje otroka.

28-letni Murray se je v svoji avtobiografiji pošalil, da se sicer včasih počuti, kot da že imata otroke, saj morata skrbeti za svoja dva psička: "Ni enako, kot če imaš otroke, vsaj mislim, da ni tako. Ampak včasih imam takšen občutek."

Murray in Searsova sta se spoznala že kot najstnika v teniških krogih, par pa sta postala leta 2006. Novembra 2014 je Andy razkril, da je Kim nadel zaročni prstan. Poročila sta se 11. aprila letos v katedrali v Dunblanu, ženin je nosil tradicionalno škotsko oblačilo - kilt v zelenomodri barvi, Kim pa je blestela v poročni obleki bele barve modne oblikovalke Jenny Packham.

Pred poroko pa je Andy dejal: "Nekako se počutim, kot da sva že poročena, saj sva skupaj ves čas in skupaj živiva, tako da se praktično ne bo nič spremenilo. Mislim, da bom bolj živčen, ko bova imela otroke, saj bo to življenje resnično spremenilo, na dober način, seveda."