Rihanna ostaja samska. Foto: EPA
Rihanna ostaja samska. Foto: EPA

Rihanna kljub namigovanjem, da naj bi med njo in njeno staro ljubeznijo Chrisom Brownom še vedno obstajala kemija, trdi, da je sama. "Zelo rada bi šla na zmenek. Ali vi mislite nasprotno? Sem ženska. Mlada ženska, ki se rada zabava. Ampak imam na tej točki preveč vagin okoli sebe," je bila pevka slikovita v pogovoru za novembrsko izdajo Vogue.

Priložnosti za romantične večere je tako vedno manj, pojasnjuje sama. "Vse, kar si želim, je, da me fant pelje ven in me spravlja v smeh kakšno uro, nato pa bi šla domov. Sploh mu ni treba iti z mano domov. Vse, kar si želim, je pogovor za eno uro," je bila skromna.

Ob tem je poudarila, da je nihče ne povabi na zmenek. "Verjemite mi, čakam na moškega, ki bi bil dovolj pogumen, da bi se ukvarjal z mano. Toda pripravljena sem čakati. Vedno najdeš napačnega, kadar sam iščeš," je prepričana pevka.

Pevko so v preteklosti mediji že povezali s hip-hop zvezdnikom Drakom, igralcem Ashtonom Kutcherjem in igralcem bejzbola Mattom Kempom - s katerim se je sestajala leta 2010. A najbolj odmeva njeno prijateljstvo z nekdanjim spremljevalcem Brownom, s katerim se je romanca uradno končala, ko se je pevec nad njo spravil z nasiljem.