Dakota Johnson je hčerka Melanie Griffith in Dona Johnsona. Foto: Reuters
Dakota Johnson je hčerka Melanie Griffith in Dona Johnsona. Foto: Reuters
Vloga Anastasie Steele jo je izstrelila med zvezde, na naslovnici jo je želel tudi Vogue. Foto: Vogue

Več virov je za Us Weekly potrdilo, da se je 25-letna igralka razšla z valižanskim manekenom in rockerjem Matthewom Hittom. V zvezi sta bila od decembra lani, ostajata pa v prijateljskih odnosih.

Igralka je Hitta omenila celo v svojem prvem intervjuju za legendarni Vogue, kjer ji je pripadla tako želena naslovnica, ampak Dakotina nenadna slava je bila očitno za Matthewa neznosna. "Njeno življenje postaja noro, on pa ne želi biti del te norije," je pojasnil neimenovani vir enega izmed razlogov, zakaj sta se mlada zvezdnika razšla. Drugi razlog je posredno povezan, gre pa za Dakotin natrpan urnik, saj po vsem svetu promovira prej omenjeni film.

V Hollywoodu in širše se trenutno govori o filmski adaptaciji literarne senzacije Petdeset odtenkov sive. V glavni ženski vlogi nastopa prav hčerka hollywoodskih igralcev Melanie Griffith in Dona Johnsona - igra študentko Anastasio Steele -, vloga perverznega milijarderja Christiana Greya pa je pripadla Jamieju Dornanu.

Dakota skupaj s filmsko ekipo promovira svoj film, na rdeči preprogi pa pritegne pozornost s svojim dekoltiranimi oblekami.