Hugh Grant je priznal, da je bil leta 2009 res nemogoč. Foto: EPA
Hugh Grant je priznal, da je bil leta 2009 res nemogoč. Foto: EPA

Stewart je Granta gostil leta 2009, ko je igralec predstavljal svoj nov izdelek Kje sta Morganova?, prav zaradi odlomka iz tega filma pa sta si najbolj skočila v lase. Grant je namreč pobesnel zaradi njegove izbire: "Zakaj za vraga ta odlomek! To je grozen odlomek!" je kričal v zaodrju. Stewart pa mu ni ostal dolžan: "Potem pa pač drugič posnemite boljši prekleti film!" mu je zabrusil.

"Tudi sicer je bil Grant grozljiv, prepiral se je z vsemi in zaradi vsega. On je res ena velika nadloga in nikoli več ga ne želim videti v svoji oddaji," je Stewart prejšnji teden razkril v intervjuju s Stephenom Colbertom.

Opravičilo Hugha Granta
Stewartova izjava je takoj dvignila veliko prahu, zdaj pa se je nanjo odzval tudi sam Grant. Na presenečenje številnih pa je dal Jonu Stewartu povsem prav. "Moja temna stran je leta 2009 zmagala. Neopravičljivo. Jon Stewart je naredil prav, ko me je razglasil za nezaželenega gosta," se je britanski zvezdnik pokesal na Twitterju.

Mediji so se ob tem takoj spomnili še enega, veliko bolj znanega Grantovega opravičila.
"Mislim, da v življenju dobro veš, kaj je prava stvar, da jo narediš, in kaj je slaba. Jaz sem naredil slabo. Na koncu moramo poravnati račune: bilo je izdajalsko, nizkotno in pohotno," se je leta 1995 v oddaji Jaya Lena opravičeval igralec, potem ko so ga zalotili v družbi prostitutke Divine Brown.