Zvezdnik filma Skyfall pravi, da zdaj več ne leta za krili, ker je srečno poročen. Foto: EPA
Zvezdnik filma Skyfall pravi, da zdaj več ne leta za krili, ker je srečno poročen. Foto: EPA

Zvezdnik filmov o Jamesu Bondu je v pogovoru za revijo Rolling Stone priznal, da je bil prava nadloga, ko je bil na lovljenje deklet osredotočen samo zaradi seksa, namesto da bi iskal pravo romanco s svojo prvo ljubeznijo.

"Želite ljubko podobo mojega prvega poljuba, medtem ko v ozadju utripajo srčki? Vse, kar sem si želel, je priti v dekletove hlačke!" je bralcem razblinil morebitne romantične predstave o njegovem najstniškem življenju. "Dekleta sem poljubljal oziroma jim kradel poljube na otroškem igrišču, že odkar pomnim. A ko sem prišel v puberteto, je moja glava preprosto eksplodirala," se spominja Craig, ki priznava, da je bil kot najstnik od seksa naravnost odvisen.

Zdaj 44-letni igralec se je prvič resno vezal leta 1992, ko se je poročil z igralko Fiono Loudon. Rodila se jima je hčerka, nato pa sta se leta 1994 ločila. Za Fiono je prišla nemška igralka Heike Makatsch, s katero je Craig vztrajal kar sedem let, nato pa sta se leta 2001 razšla.

Zaradi Rachel razdrl zaroko
Med letoma 2004 in 2010 se je sestajal s filmsko producentko Satsuki Mitchell, s katero je načrtoval tudi poroko, a nato končal v objemu igralke Rachel Weisz, s katero sta bila sicer prej dolga leta le dobra prijatelja. Poročila sta se junija lani, Craig pa pravi, da je zdaj res srečen.