Ana Ivanović za Esquire. Foto: Facebook Ana Ivanović
Ana Ivanović za Esquire. Foto: Facebook Ana Ivanović
Ana Ivanović
Foto: Facebook Ana Ivanović

25-letna temnolaska, ki jo je latinskoameriški Esquire označil kot najzapeljivejšo teniško igralko na svetu, se pojavlja na kar osmih straneh avgustovske izdaje revije.

Fotografsko snemanje je potekalo ob bazenu, lepa Ana pozira v različnih modelih kopalk v črni barvi, ki poudarijo njeno izklesano telo. Fotografije je posnel John Russo.

Fotografije so navdušile tudi oboževalce tenisačice, ki prek družbenih omrežij pojejo hvalospeve srbski športnici. Ta je pred kratkim sicer postala zaščitni obraz proizvajalca ur Rolex.

"V Srbiji ne bom živela"
Trenutno 17. igralka sveta, ki upa, da se bo kmalu povzpela na WTA-lestvici, je pred kratkim ameriškim medijem razkrila, kje bi rada živela, ko konča športno kariero.

"Rada imam morje in plaže, rada bi živela v takšni okolici. Verjetno bom živela zunaj Srbije, ampak ne morem tega trditi z gotovostjo. Ne verjamem pa, da bom imela veliko prostega časa, ker ves čas nekaj počnem. Upam tudi, da se bom bolj vključevala v programe Unicefa, saj želim pomagati otrokom," je razkrila še nekaj želja za prihodnost teniška igralka.