Bobby in Rose se veselita rojstva sina Rocca. Foto: Reuters
Bobby in Rose se veselita rojstva sina Rocca. Foto: Reuters

Ponosni očka je povedal, da je Rose rodila čudovitega otroka po imenu Rocco 1. februarja.

Igralka in otrok se počutita dobro, kot se je pošalil igralec v oddaji, pa je prav on najbolj utrujen: "Veste, nisem naredil ničesar ... ampak sem utrujen. Mislim, da sem od ponedeljka pridobil okoli 12 kg." Na vprašanje Colberta, ali sta sina poimenovala po svetem Roku, pa je odgovoril: "Pravzaprav da, zavetnik bolnih ... zagotovo," je povedal najprej. Dodal je: "Morda se motim, tako zelo sem utrujen."

Igralca, ki sta skupaj nastopila v filmih Spy, Adult Beginners in Annie, sta v zvezi od leta 2012. To je prvi skupni otrok za 36-letno Rose in devet let starejšega Bobbyja.

Bobby ima sicer iz prvega zakona z igralko in scenaristko Jenny Lumet 21-letnega sina Jacka, ki se prav tako ukvarja z igralstvom.

Bobby v rock'n'roll drami
Zvezdnik serije Imperij pregrehe (Boardwalk Empire), za vlogo zlobnega Gypa Rosettija je prejel emmyja za stransko vlogo v dramski seriji, trenutno nastopa v HBO-jevi televizijski rock'n'roll drami Vinyl Martina Scorseseja in Micka Jaggerja o glasbeni industriji v New Yorku v 70. letih preteklega stoletja. Pripada mu glavna vloga ustanovitelja in direktorja založbe Richieja Finestre, ki si prizadeva oživiti založbo in najti novi zvok.