Iz sveta znanih
(5)
Naya Rivera
Rivera je Dorseyja spoznala pred sedmimi leti v Los Angelesu, ko se je začel pojavljati v serijah, kot so Southland, Parki in rekreacija ter Mob City. Foto: Reuters

Dodaj v

Naya Rivera po aretaciji vložila ločitvene papirje

Konec ljubezni med igralcema
6. december 2017 ob 15:58
Los Angeles - MMC RTV SLO

Le slabih deset dni po aretaciji in obtožbi družinskega nasilja je nekdanja zvezdnica serije Glee Naya Rivera vložila ločitvene papirje za ločitev od svojega moža Ryana Dorseyja.

30-letna igralka, ki je bila s štiri leta starejšim igralcem poročena zadnja tri leta, je kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike, je poročal ameriški tabloid TMZ. Hkrati pa se bo borila za skupno skrbništvo nad njunim dve leti starim sinom Joseyjem in želi, da sodišče zavrne prošnjo za finančno podporo, če kdo izmed njiju zanjo zaprosi.

Nekdanja zvezdnica serije Glee, kjer je igrala lik navijačice Santane, ki se je mnogim gledalcem vtisnila v spomin po romanci s prijateljico iz navijaške skupine Brittany, je za ločitev najela odvetnico Lauro Wasser. Ta je v preteklosti zastopala zvezdnike, kot so Ryan Reynolds, Heidi Klum, Ashton Kutcher in Christina Aguilera.

Pri TMZ-ju pa so izvedeli tudi, da je Rivera za datum ločitve navedla dan pred zloglasnim domnevnim pretepom, ki se je zgodil 25. novembra.

Spomnimo: par naj bi se zvečer prepiral na domu v Zahodni Virginiji. V videu, ki ga je na spletu objavil lokalni časnik, ki je o novici tudi prvi poročal, je bilo na policijski postaji mogoče videti v lisice vklenjeno Rivero, oblečeno v trenirko, kako stopi pred sodnika, ki ji razloži, da je obtožena družinskega nasilja.

34-letni Dorsey naj bi takrat trdil, da ga je žena med prepirom udarila v glavo in spodnjo ustnico, za dokaz pa naj bi priložil tudi videoposnetek. Iz pripora je bila igralka izpuščena po plačilu 1000 dolarjev varščine, v pripor pa jo je prišel iskat tast.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
HOR
# 06.12.2017 ob 16:48
Mijav...
Matjaz82
# 06.12.2017 ob 17:10
Koga to briga? Kdo je sploh ona?

Obenem pa danes tiskovka ob zapiranju Ambasade Gavioli itd...

A res samo še po nareku al kako?
friks
# 07.12.2017 ob 09:37
paver

ja, v današnjem svetu bi bil precej večji osel, če bi jo udaril nazaj.

Ker bi te potem z njenim odvetnikom nažgala, da bi še ene 10 let težko sedel.

Tega tipa rešuje le to, da ima vse posneto. Tolko o enakopravnosti.
paver
# 06.12.2017 ob 17:39
Žena moža udari samo enkrat. Drugič udari osla.
Zlobni genij
# 06.12.2017 ob 16:03
Če bi bil režiser ali producent bi jo že zaposlil zaradi njenega dekolteja. :)
Kazalo