Emma Roberts je bila kmalu po prihodu na policijo izpuščena. Foto: EPA
Emma Roberts je bila kmalu po prihodu na policijo izpuščena. Foto: EPA
Evan Peters
Peters in Robertsova zdaj rešujeta svoje težave. Foto: EPA

Zvezdnika serije American Horror Story in partnerja v resničnem življenju Robertsova in Evan Peters sta v zadnjih dneh uprizorila eno izmed najbolj javno izpostavljenih zgodb o družinskem nasilju v Hollywoodu.

Par, ki svoje razmerje opisuje za "strastno", se je 7. julija sporekel v eni izmed hotelskih sob v Montrealu. V strastnem navalu čustev naj bi se po poročanju tabloidne strani TMZ sprožile tudi roke, saj naj bi Emma udarila Evana.

Hrup, ki se je širil iz hotelske sobe, ni ostal preslišan pri njunih sosedih, ki so klicali policijo. Ker so možje v modrem našli očitne dokaze nasilja - domnevno krvaveči Evanov nos in ugrize -, so Emmo odpeljali na zaslišanje.

"Šlo je za zelo nesrečen incident, ki so ga številni razumeli napačno. Gospodična Roberts je bila izpuščena po izpraševanju in par se trudi, da razčistita težave iz preteklosti," sta za US Weekly izdala skupno sporočilo za javnost. 22-letnico so namreč izpustili le nekaj ur po pridržanju, saj je njen štiri leta starejši partner ni želel tožiti.

"Emma zelo rada dramatizira," je dejal vir za US Weekly o nečakinji Julije Roberts, a 7. julija naj bi izgubila nadzor nad sabo. "Mlada sta," ju je opisoval neki drug vir za US Weekly in dejal, da sta neločljiva in zelo naklonjena drug drugemu. Njuna romanca se je začela spomladi 2012. "Njuna ljubezen je precej ekstremna. Vedeta se zelo strastno," je še dejal vir za US Weekly.

"Ne bosta se razšla"
A zadnji spor naj ne bi bil konec zgodbe za zaljubljenca in nekdanja soigralca v filmu Adult World, ki bosta znova združila svoje moči pred kamero v prihajajoči tretji sezoni American Horror Story: Coven, ki jo trenutno snemajo v New Orleansu. "Ne bosta se razšla," vztrajajo viri. "Ko nista v sporu, sta noro zaljubljena."

Robertsova je sicer postala širši javnosti bolj znana po njeni vlogi Addie Singer v Nickelodeonovi televizijski seriji Unfabulous. Prav tako pa je za serijo posnela naslovno skladbo Unfabulous and More, ki je na njenem glasbenem prvencu. Igralski karieri se je resneje začela posvečati po letu 2007, ko je zaigrala v filmu Nancy Drew.