Nicole Eggert je nastopala v seriji Obalna straža. Foto: EPA
Nicole Eggert je nastopala v seriji Obalna straža. Foto: EPA
Kareem Abdul Jabbar
Legendarni košarkar nastopa v oddaji Splash. Foto: EPA

41-letna igralka se je poškodovala prav v oddaji - po besedah prisotnih je Nicole skušala izvesti težaven skok, stvari pa so se v zraku zapletle, tako da je Eggertova nerodno pristala v vodi, zaradi česar je morala po pomoč na urgenco.

Na prvi pogled jo je igralka pri neposrečenem skoku dobro odnesla, toda zdravniki so jo zadržali nekaj ur na opazovanju, da bi bili prepričani, da ni utrpela notranjih poškodb.

Po nekaj urah je igralka s tvitom sporočila, da je vse v najlepšem redu, in se celo pošalila: "Urgentna pomoč je vedno zabavna."

Med skakalci tudi Kareem Abdul Jabbar
Nicole ni edina, ki se je poškodovala v ABC-jevi resničnostni oddaji. Pred dnevi je zaradi poškodbe hrbtenice oddajo zapustila lepotna kraljica Katherine Webb, Chuy Bravo, pomočnik ameriške voditeljice Chelsee Handler, je moral oddajo zapustiti zaradi poškodbe stopala, ekstremni smučar Rory Bushfield pa je dobil poškodbo ušes.

V oddaji je nastopila tudi nekdanja Playboyeva zajčica, zdaj resničnostna zvezdnica Kendra Wilkinson, med tekmovalci, ki so še v igri za naziv najboljšega skakalca v vodo, pa najdemo tudi legendarnega košarkarja Kareema Abdula Jabbarja.