Fotografija McCarthyjeve ob aretaciji. Foto: Santa Fe Sheriff Department
Fotografija McCarthyjeve ob aretaciji. Foto: Santa Fe Sheriff Department

Celoten incident sicer bolj spominja na kak bizaren prizor iz McCarthyjevih del kot pa na resno novico.

48-letna Jennifer McCarthy se je s svojim 53-letnim ljubimcem spustila v prepir o vesoljcih, nato zapustila svoj dom v Santa Feju v Novi Mehiki, se kmalu zatem vrnila in se preoblekla v spodnje perilo.
Opravo je dopolnjevala srebrna pištola, ki jo je McCarthyjeva vstavila v svojo nožnico in se z njo začela samozadovoljevati, se na policijsko poročilo sklicuje spletna stran The Smoking Gun.
"Kdo je tu nor, ti ali jaz?" naj bi zaklicala McCarthyjeva, nato pa izvlekla pištolo in jo uperila v glavo svojega spremljevalca. Ta je policiji povedal, da se je nato z McCarthyjevo ruval za pištolo, ji jo uspešno iztrgal iz rok, nato pa pištolo najprej odvrgel v straniščno školjko, potem pa v koš za smeti.
Brez komentarja
Policija je pištolo zasegla, McCarthyjevo pa aretirala in jo obtožila fizičnega napada na družinskega člana. McCarthyjeva naj bi po navedbah Albuquerque Journala priznala, da sta se s partnerjem sporekla, ni pa komentirala intimnega skrivališča svoje pištole.

Jennifer se je z danes 80-letnim Cormacom McCarthyjem, avtorjem Ceste, Ni prostora za starce in Svetovalec, poročila leta 1998 in se leta 2006 od njega ločila. Paru se je v zakonu rodil en sin.