Iz sveta znanih
(5)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.3 od 7 glasov Ocenite to novico!
false
Phillippe se še ni uradno odzval na obožbe nekdanjega dekleta. Foto: Reuters
Ryan Phillippe
Phillippe se vedno bolj posveča televiziji in tudi delu za kamero. Foto: Reuters

Dodaj v

Nekdanje dekle obtožilo Ryana Phillippa, da jo je brutalno pretepel

Igralec uradno še ni komentiral obtožb
19. september 2017 ob 11:42
Los Angeles - MMC RTV SLO

Manekenka Elsie Hewitt je proti svojemu nekdanjemu partnerju igralcu Ryanu Phillippu vložila tožbo, ker naj bi jo ta domnevno brutalno pretepel in v navalu jeze celo potisnil po stopnicah.

21-letnica je vložila civilno tožbo zoper 43-letnega hollywoodskega zvezdnika. Povod je bil nasilni prepir, ki sta ga imela 3. julija. V sodnih dokumentih, ki jih je pridobila revija People, je manekenka razložila, da se je vse začelo po eni izmed zabav, ki jo je Phillipe zapustil predčasno, ker se je počutil, da ga Hewittova "ignorira". Ta je odšla s prijateljico v njegovo hišo, da bi pospravila svoje stvari in odšla. Takrat pa se je začel pretep.

Vir blizu igralca, nekdanjega moža Reese Witherspoon, je za revijo People dodal: "Ryan ni niti dvignil roke nad njo. Želi razčistiti vse skupaj. In tudi bo." Manekenka je ob tem predložila številne fotografije kot dokaz, da je med njima res izbruhnil fizični obračun. Hkrati pa trdi, da je Phillipe redno užival mamila, med drugim kokain, ekstazi, psihedelične gobice in steroide. "Poleg uživanja mamil je tudi čezmerno pil. Posledica tega so bila nihanja v razpoloženju," je še zapisano v sodnih dokumentih.

Zgodba vira blizu Phillippa je drugačna. Ta trdi, da se je par razšel že nekaj tednov pred "usodnim prepirom". "Elsie se je pojavila na Ryanovih vratih nepovabljena in še vedno ni prebolela tega, da sta se nekaj dni pred tem razšla. Fizično je napadla Ryana, povzročila razburjenje in ni hotela zapustiti njegovega doma. S posestva so jo morali odpeljati, čeprav trdi, da je padla in se poškodovala."

Hkrati je dodal, da se želi manekenka maščevati igralcu in išče pozornost, tako da pošilja fotografije, na katerih je polna modric, da bi prišla v središče pozornosti. Predstavnik losangeleške policije je potrdil, da so policisti pripravili poročilo o domnevnem napadu in Hewittovi odobrili nalog za zaščito, ki pa je poteklo 12. julija.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
sisoruen
# 19.09.2017 ob 12:37
Hja, oba nasprotujoča scenarija sta možna. Druga stvar je, da jo bo ženska v fizičnem obračunavanju z moškim večinoma odnesla slabše, čeprav ne bo nič manj nasilna. Tudi moški ne bo šel tožit ali kazat modric, če ga bo udarila ženska, ker bi se mu vsi smejali. Seveda je prav in nujno, da se poskušajo moški vzdržati uporabe fizične sile tudi ko so fizično s strani žensk napadeni, ker so v večini primerov fizično neprimerno močnejši, še posebej v tem primeru, ko je verjetno tale manekenka imela tistih 50kg, tip pa tistih 80kg, ampak vsakemu se lahko v takih primerih malo strga in pač osebo močneje primer, odrineš in pade in seveda so modrice tu. In da se to potem hoče prikazati kot nek brutalen napad je enako zavržno kot če se tak napad res zgodi.
fantasycamp
# 19.09.2017 ob 15:35
Equal rights, če si ga napadla in se je branil, ne jokaj po dejanju.

Ogromno žensk je agresivnih in vedo da bodo moški dolgo časa mirni preden bodo odšli v jezi ali pa se začeli dreti.

nekateri pač udarijo v sili.

če si starš in imaš hčer je bolje naučiti da v takih primerih odideš namesto da pustiš feminazi histeriji da prevlada in uveljavljaš karto ženske katero v vsakem primeru ne smeš udariti...
Tao3
# 19.09.2017 ob 15:30
Se pa ful pozno spomnejo tele dečve, da so bile pretepene. Tedne, mesece in leta kasneje ... ne razumem delovanja človeškega spomina. Kaj pa dela potem tam z njim še kar naprej? Ajaaaaaaaaaa dinački in status, ko pa tega ni pa spomin spet začne delat al kaj? Naj mi to nekdo razloži. Je to preračunljivost?
iluvatar
# 19.09.2017 ob 17:57
ma ni je. Ziher. Sem ga videl v filmu Cruel intentions. Poštenjakar, ziher. Sestra je bila...
Tao3
# 19.09.2017 ob 15:31
Brez ugibanja, če se je to dejansko zgodilo ali ne, je zgornji zapis povsem točen.
Kazalo