Nogometaš s srbsko starleto. Foto: Facebook Soraja Vučelić
Nogometaš s srbsko starleto. Foto: Facebook Soraja Vučelić
Neymar je včeraj pred tekmo k sebi stisnil svojega sinčka. Foto: Reuters
Neymar ne bo srbski zet. Foto: Facebook Soraja Vučelić

Soraja Vučelić je v Srbiji dokaj znano ime, nastopala je v resničnostnem šovu Veliki brat, že tam je nase opozorila predvsem s svojim videzom. Po izhodu iz najbolj opazovane hiše pa so poslovne ponudbe za prsato starleto prihajale z vseh strani, med drugim se je slekla tudi za Playboy. Svet pa je Sorajo spoznal pred nekaj dnevi, ko so zapise srbskih medijev, da je Soraja v zvezi z Neymarjem, pograbili tudi v tujini.

Soraja in Neymar naj bi se spoznala poleti na Ibizi, vse od takrat naj bi komunicirala prek Skypa, pred kratkim pa naj bi nogometaš celo poslal zasebno letalo, da prsato Srbkinjo prepelje iz Beograda v Barcelono. Svetovni splet so obkrožile fotografije Soraje, ki pozira v letalu v nogometaševem dresu, pa tudi njena fotografija z nogometašem.

Govorice so segle tudi do nogometaša, ki pa se je ob tem, da ima novo dekle, prek Twitterja le nasmejal in s tem jasno nakazal, da to ni res.

Očka že pri 19
Srečno samski zvezdnik Barcelone s polnim imenom Neymar da Silva Santos Júnior trenutno ves svoj čas posveča triletnemu sinčku Daviju Lucci Da Silvi. Malček si je včeraj ogledal očetovo tekmo, Neymarja pa je pozdravil pred samo tekmo.

Davi Lucca je rezultat kratke najstniške romance z Brazilko Carolino Dantas - ko je malček privekal na svet Brazilca, nista bila več v zvezi -, takrat je imela Carolina le 17 let, obetavni nogometaš, ki je takrat branil barve Santosa, pa 19 let.

Neymar je veselo novico, da bo postal očka, razkril medijem, ampak pri tem ni želel razkriti identitete matere s pojasnilom, da želi zaščititi dekle in otroka. "Zajokal sem, ko sem izvedel, da bom postal očka. Najprej sem čutil strah, nato pa srečo. To je nova odgovornost, ki pa se je že veselim," je pred rojstvom dejal nogometaš, rojstvo svojega prvorojenca pa je opisal kot "2,8-kilogramsko velikansko srečo".

Brazilija navijala za Bruno in Neymarja
Neymar je oblegan z vseh strani, njegove najbolj goreče oboževalke so se poimenovale neymarzetes, prav številna dekleta okoli njega in naklonjenost nogometaša tem pa naj bi bil razlog za razhod od brazilske igralke in manekenke Brune Marquezine. Fotografi so lepotico še junija ujeli v objektiv, ko je ta navijala za svojega dragega na svetovnem nogometnem prvenstvu, avgusta pa naj bi po letu in pol zveze (v tem času sta se večkrat razšla) med brazilskima zvezdnikoma dokončno počilo.

Spodaj si lahko pogledate nekaj fotografij Neymarja in njegovega sinčka z včerajšnje tekme.