Jeremy Renner je poročen. Foto: EPA
Jeremy Renner je poročen. Foto: EPA

43-letni ameriški igralec je novico razkril med intervjujem za revijo Capitol File, ko je o Pachecovi govoril kot o svoji ženi. "Želel sem zaščititi zasebnost svoje družine, svoje žene. Moja družina ne potrebuje pritiska mojega življenja, ne želim, da mojo družino preganjajo," je dejal Renner. Na vprašanje novinarja, ali sta poročena, je odgovoril pritrdilno.

Zakonca sta se marca 2013 razveselila rojstva deklice Ave Berlin Renner. Za revijo Capitol File pa se je igralec razgovoril tudi o očetovstvu v "poznejših letih": "To je najboljša stvar, ki sem jo kdaj naredil v življenju. Do takrat sem dosegel veliko stvari, ki sem jih želel doseči, tako da se počutim blagoslovljeno, da lahko zdaj čas preživljam z družino. Ko nisem s svojim otrokom, mislim le na to, kdaj ga bom spet videl. Zelo sem nesrečen, ko je dolgo ne vidim, zelo rad opravljam očetovsko nalogo."

Čeprav ves svoj čas posveča družini, pa kariere za zdaj ni postavil na stranski tir, saj trenutno s Tomom Cruisom snema peti del Misije nemogoče, predstavlja pa tudi svoj film Kill the Messenger: "Edina stvar, ki sem jo spremenil, je moj pogled na stvari. Še vedno delam, verjetno še bolj kot prej, zdaj za prihodnost svoje hčerke, če pa bo to vplivalo na njeno dobro počutje, bom takoj nehal."

Igralstvo ga drži pokonci, ampak prioritete so se z rojstvom hčerkice spremenile. Na prvem mestu je družina, že zdaj pa ga skrbi čas, ko bo mala Ava odrasla. "Kot oče ji bom otežil iskanje fantov," za konec v šali in tudi malo zares reče Jeremy.