Ga bomo že kmalu videli na košarkarskih igriščih? V svojih vrstah ga želi ekipa Los Angeles Clippers, zanimanje zanj pa naj bi pokazala tudi ekipa Los Angeles Lakers. Foto: EPA
Ga bomo že kmalu videli na košarkarskih igriščih? V svojih vrstah ga želi ekipa Los Angeles Clippers, zanimanje zanj pa naj bi pokazala tudi ekipa Los Angeles Lakers. Foto: EPA
Khloe Kardashian
Lamarjeva žena v Amsterdamu te dni predstavlja linijo oblačil Kardashian. Foto: EPA
Khloe in Lamar
Zakonca se že leta trudita spočeti otroka. Foto: EPA

NBA-zvezdnik, ki je sicer prosti igralec, je v petek opravil trening s svojo nekdanjo ekipo Los Angeles Clippers, po treningu pa je z upravo kluba imel še dveurni sestanek, na katerem so se pogovarjali o njegovi karieri.

Clippersi namreč po koncu sezone niso obnovili pogodbe s krilnim centrom zaradi prikazanih slabih iger, košarkarju, ki naj bi bil v dobri formi, pa želijo dati še eno priložnost. Ekipa naj ne bi bila zaskrbljena zaradi Lamarjeve odvisnosti od mamil in alkohola, prepričani so namreč, da jim je Lamar lahko v veliko pomoč, a le če bo z "glavo pri stvari".

"Že tedne se pogovarjajo," je vir blizu družini Kardashian razkril ameriškemu Peoplu: "Blizu podpisa je. Zelo zaskrbljeni so bili (pri L.A. Clippersih, op. a.), ampak Lamar je v zadnjih tednih pokazal velik napredek in vsi bi mu radi verjeli, da je trezen."

Za košarkarja, ki je presrečen, ker se vrača na parket, naj bi zanimanje pokazala tudi druga NBA-ekipa iz mesta angelov, Los Angeles Lakersi.

To je le še eden izmed znakov, da se 34-letni košarkarski zvezdnik skuša vrniti na pravo pot, pri "ozdravitvi" pa mu ob strani stojijo tudi njegovi bližnji: "Veliko podporo ima, na tej točki pa je vse odvisno od njega samega. On je tisti, ki lahko resnično za**** svoje življenje. Ima vse potrebno, da ostane trezen, in še kako se zaveda, da ga le en napačen korak lahko stane kariere."

Lamar in Khloe še vedno zaljubljena
Lamarju ob strani stoji tudi njegova žena, resničnostna zvedznica Khloe Kardashian, s katero naj bi se iz dneva v dan bolje razumela, tudi po zaslugi zakonskega terapevta. Zakonca, poročena sta štiri leta, so v zadnjem mesecu večkrat videli skupaj, Lamar pa naj bi bil videti zdrav in srečen kot še nikoli. "Khloe in Lamar sta se začela spet pogovarjati. Ves čas se pogovarjata, Khloe ga je celo povabila na rojstni dan svoje mame Kris Jenner (rojstni dan je imela 6. novembra). Tako dobro mu gre."

Lamar na zdravljenju, drugič
Lamar je na naslovnicah rumenega časopisja pristal konec avgusta, ko so ga policisti aretirali, ker je vozil pod vplivom alkohola oziroma mamil. Kljub začetnemu zanikanju je košarkar na koncu le priznal očitno: da ima težave z mamili in alkoholom, zato je šel na zdravljenje.

34-letni košarkar, ki naj bi bil zdaj čisto ozdravljen, je pred časom priznal, da se je v preteklosti srečal z mamili. NBA-jevska pravila glede uživanja prepovedanih substanc je, kot je priznal, kršil že pred več kot desetletjem, pokadil je precej marihuane. "V LA-ju se nisem mogel nadzorovati ... življenjski slog in stvari, do katerih sem imel dostop, so bili preveč vabljivi," je povedal takrat.