Jose in Eva sta se poročila. Foto: EPA
Jose in Eva sta se poročila. Foto: EPA

Par se je po pisanju ameriškega Peopla poročil v mehiškem mestu Valle de Bravo, ki je 140 km oddaljeno od Ciudada de Mexica.

Mladoporočenca, ona v beli poročni obleki, on pa v sivi obleki, sta si poročne zaobljube izrekla poleg jezera, kamor so postavili poročni oltar. Poročno slavje so zaključili z velikim ognjemetom.

Na poroki je bilo okoli 200 svatov, poročna vabila pa so prejeli znani obrazi, kot so: David in Victoria Beckham, Penelope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry, Mario Lopez ...

47-letni predsednik korporacije Televisa, največjega medijskega podjetja v Latinski Ameriki, in 41-letna igralka, ki je zaslovela z vlogo v seriji Razočarane gospodinje, sta se začela sestajati leta 2013, njeni prijatelji pa so že takrat zatrdili, da jo je popolnoma očaral in ji dvori kot pravi džentelmen. Eva se prvega srečanja z Josejem spominja tako: "Bil je najpostavnejši moški, kar sem jih kadar koli videla. Bil je karizmatičen, očarljiv, prijazen in zabaven. Vprašala sem se, kdo je ta moški?"

Zaročila sta se decembra lani v Dubaju.

Že tretja poroka
Teksašanka mehiškega porekla je bila že dvakrat poročena. Njen prvi mož je bil igralski kolega Tyler Christopher, s katerim sta se spoznala na snemanju žajfnice Splošna bolnišnica. Nato se je poročila s košarkarskim zvezdnikom Tonyjem Parkerjem, a se je njun zakon končal, ker naj bi jo varal.