Mama in hči skupaj na velikem platnu. Foto: Kolosej
Mama in hči skupaj na velikem platnu. Foto: Kolosej
Na slovesni premieri Disneyjeve družinske fantazijske avanture Zlohotnica v Celju je goste sprejela slovenska Angelina Jolie – Iris Mulej. Foto: Mediaspeed.net

Najmlajša potomka (skupaj z dvojčkom Knoxom) Joliejeve in Brada Pitta je v filmu Zlohotnica prevzela vlogo male princese Aurore, medtem ko je njena slavna mama upodobila zlobno čarovnico. V filmu se na kratko pojavita tudi dva druga otroka slavnega para, posvojenca Zahara, ki je stara devet let, in Pax, ki jih šteje deset.

Nastopanje s starši tako postaja tradicija v umetniški družini Jolie. Mala Angelina je namreč prvi film Lookin' To Get Out posnela ob boku svojega očeta Jona Voighta leta 1982. Njen nastop si lahko ogledate v spodnjem videu.

Igralka je razkrila, da sta s hčerko prizore za film Zlohotnica vadili doma, vendar pa na snemanju ni vse potekalo, kot bi moralo. Prikupna Vivienne namreč ni bila vedno razpoložena za igranje in tako so jo morali na snemanju spodbujati vsi člani družine Jolie-Pitt. Sicer pa je bila Angelina nad hčerkinim talentom za igranje presenečena, kljub temu pa ne želi, da bi njeni otroci postali igralci: "Želim, da to počnejo le za zabavo. Če se bodo odločili, da bi bili radi igralci, bi jih prosila le, da to ne postane glavna stvar v njihovem življenju."

Tudi zase je priznala, da v resnici ne želi biti igralka: "To sem postala, ker je tako hotela moja mati. Šele v tridesetih sem spoznala, da tega sama pravzaprav nikoli nisem želela. Bolj me zanimata pisanje in režija, želela sem se ukvarjati s politiko in človekoljubnimi dejavnostmi." Pri tem je dodala, da bo v prihodnosti prav to postala njena glavna naloga, igranju pa bo posvetila manj časa.

Za novičarski spletni portal USA Today je zvezdnica spregovorila tudi o težko pričakovani poroki. S Pittom sta namreč zaročena že dve leti in mediji so že večkrat poročali, da sta se skrivaj poročila, vendar pa je igralka zatrdila, da poroke še ni bilo: "Trenutno še ne načrtujeva poroke. Nič še ni pripravljeno. Še obleke nimam."

Za revijo People pa je zatrdila, da poroka bo, vendar pa se jima z Bradom nikamor ne mudi: "Čakava na pravi trenutek." Pri organizaciji poroke bo sodelovalo tudi vseh šest otrok, ki si želijo, da bi se starša poročila kot Disneyjeva junaka ali pa med igro paintballa."