Elizabeth Olsen imajo filmski kritiki precej raje kot njeni starejši sestri in napovedujejo ji lepo prihodnost. Foto: EPA
Elizabeth Olsen imajo filmski kritiki precej raje kot njeni starejši sestri in napovedujejo ji lepo prihodnost. Foto: EPA

25-letna igralka in manekenka, ki je v svet slavnih vstopila malce pozneje kot njeni starejši sestri Mary-Kate in Ashley, je le dva tedna po zaroki svoje sestre doživela prijetno presenečenje. Njen fant Boyd Holbrook, s katerim sta v zvezi slabi dve leti, je pokleknil in jo zaprosil za roko.

Najmlajša izmed sester Olsen in 32-letni igralec sta se spoznala leta 2012 na snemanju filma Very Good Girls, ko je med njima takoj preskočila iskrica, pred nekaj meseci pa sta si ustvarila skupen dom v newyorškem predelu Brooklyn.

Že pred časom smo poročali, da so na roki modne oblikovalke in igralke, 27-letne Mary-Kate, opazili ogromen diamantni prstan, kar je le potrdilo govorice, da je zveza z mlajšim polbratom nekdanjega francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, 44-letnim bankirjem Olivierjem, zelo resna.

Ameriški tabloidi so že izbrskali podatek, da je starinski prstan (Mary-Kate velja za ljubiteljico 'vintage nakita') kreacija draguljarske hiše Cartier, izdelali pa so ga leta 1936. Nedavno ga je dražbena hiša Sotheby's v imenu nekega zasebnega zbiratelja nakita ponudila na dražbi, na kateri je neznani (oz. zdaj očitno že znani) kupec zanj odštel 80.000 ameriških dolarjev oz. slabih 60.000 evrov.

Sveže zaljubljena pa je tudi Mary-Katina sestra dvojčica Ashley, ki je pred kratkim prekinila zvezo z milijonarjem Davidom Schultom, saj jo zadnje čase videvajo v družbi režiserja Bennetta Millerja.