Presrečni starši Jeff Goldblum in Emilie Livingston. Foto: Facebook
Presrečni starši Jeff Goldblum in Emilie Livingston. Foto: Facebook

Malček se je rodil v soboto, novico pa sta objavila danes. "Navdušena sva, da vam lahko sporočiva radostno novico o rojstvu najinega sina Charlieja Oceana Goldbluma, rojenega 4. julija. Na dan neodvisnosti," je na Facebooku zapisal igralec, ki je sicer tudi sam zaigral v istoimenskem filmu.

62-letni igralec, ki je zaslovel tudi s filmi Muha (Fly) in Jurski park, je novico, da bo prvič postal očka, januarja letos razkril v oddaji The Late Show With David Letterman. Dodal je, da mu je žena povedala veselo novico dan pred poroko - par se je poročil novembra lani.

"Deček bo. Če se ne premisliva do konca nosečnosti, mu bo ime Elliot Charlie," je takrat povedal. Premislila sta si očitno napol, saj sta Charlieja obdržala, Elliota pa je zamenjal Ocean.

Srečen kot še nikoli
Kljub Goldblumovoma dvema preteklima zakona je to prvi otrok za oba. Z igralko Patricio Gaul je bil Goldblum poročen šest let (1980-1986), z igralko Geeno Davis pa je bil od leta 1987 do 1990. Z 31 let mlajšo igralko iz Kanade se je novembra poročil po treh letih zveze.

Emilie sicer nima opaznejših vlog, je pa igralec v enem izmed intervjujev poudaril, da je njegova izbranka nekdanja telovadka, tekmovala je v ritmični gimnastiki na OI v Sydneyju. Goldblum je svojo izbranko v enem izmed intervjujev opisal kot "prečudovito in magično", dodal pa je, da je z njo srečen kot še nikoli v življenju.