Iz sveta znanih
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.1 od 9 glasov Ocenite to novico!
Meghan Markle in Harry
Njenega očeta je spoznal že pred nekaj meseci. Foto: Reuters

Dodaj v

Princ Harry je že spoznal Meghaninega očeta

"Harry in Meghan sta zelo zaljubljena"
5. januar 2017 ob 12:16
Toronto - MMC RTV SLO

Harry je med enim izmed obiskov Toronta že pred meseci spoznal očeta Meghan Markle, ki naj bi bil nad princem navdušen.

32-letni princ je spoznal 72-letnega Thomasa Markla, ko je svoje dekle obiskal v Torontu. Meghan tam preživi večino časa, saj med drugim snema tudi serijo Suits.

Igralkin polbrat Thomas Markle Jr. je dejal, da sta Harry in Meghan resnično zaljubljena. "Zelo sta srečna," je poudaril za Mail Online. "Očetu je Harry všeč in je na Meghan zelo ponosen. Ona in oče imata poseben odnos – že od nekdaj sta si zelo blizu."

Harry je njenega očeta spoznal pred nekaj meseci, ko sta razmerje še skrivala. 50-letni Thomas Jr. je vesel, da jo Harry osrečuje. "Dokler jo ima rad in je do nje prijazen, mu v bistvu ni treba početi nič drugega. Deluje kot prijeten moški, ki je brez skrbi in iskreno srečen," je še dodal. "Zdi se mi, da je lahko ponosen, da mu je uspelo osvojiti Meghan."

Njen polbrat poudarja še, da bi se Meghan dobro znašla v vlogi princese. "Ogromno je uspela doseči že sama, zato bi ji šlo zagotovo tudi to dobro od rok. Sicer pa se mi zdi, da si vsako dekle po tihem želi biti princesa." Njeno otroštvo naj bi bilo zelo srečno, čeprav so se starši ločili, ko je imela zgolj šest let.

Razmerje na očeh javnosti
Princ Harry je sicer močno presenetil britansko javnost, ko je medijem poslal odprto pismo, v katerem jih je kritiziral zaradi nadlegovanja Marklove, ki naj bi bila od samega začetka "podvržena valu zlorab in nadlegovanja."

Poznavalce kraljeve družine je presenetilo predvsem to, da je pismo nosilo pečat Kensingtonske palače, torej Harryjevega sedeža, saj se kraljeva družina le redko odziva na medijske objave, ljubezensko zvezo pa načeloma potrdi le, če je na obzorju poroka.

P. B.
Prijavi napako
Komentarji
Remix
# 05.01.2017 ob 12:30
Najprej mi je prišel na misel Robert Zane :)
Janezski
# 05.01.2017 ob 13:11
Kako lepo!

Škoda, da se mu ni Harrya predstavilo kot navadnega zemljana in objavilo njegovo reakcijo.

Podobno bi veljalo za Meghan.
kajuli
# 05.01.2017 ob 18:01
Nič se ne bo ničemur odpovedal, ona pa bi dobila naziv, tako kot ga bo dobila katerakoli žena, s katero se bo poročil.
malikaliber
# 05.01.2017 ob 21:49
Joj kakšna noviva, mi že tečejo solze.
PačNekdo
# 05.01.2017 ob 13:14
No lepo, sam da ga je. Sedaj se lahko vsi veselimo.
Binder Dandet
# 06.01.2017 ob 10:32
@Šefica:
"Stvari se spreminjajo, tudi na angleškem dvoru."

Kaj potem, če je 5 v vrsti? Diana sploh ni bila prestolonaslednik. Ja, saj vem. Bila je nesreča. In nesrečno naključje, da je bila v zvezi z muslimanom.

Ne pozabi tudi, da pred tem pišeš v prihodnjiku. Nič se še ni drastičnega spremenilo. Jaz pač ne verjamem, da bodo to dopustili. Ti verjameš, da bodo. Ok.
Šefica
# 05.01.2017 ob 20:33
Nobenega naziva ne bo dobila, ker se bo on moral odpovedat prestolonasledstvu, če se bi z njo poročil.

Ne bo nobene potrebe, ker je Harry šele 5 v vrsti za prestolonasledstvo in ga zelo verjetno nikoli ne bo videl. Njegova žena bo pa dobila naslov, ki ji pripada, ne glede na to kakšne barve kožo bo imela.Stvari se spreminjajo, tudi na angleškem dvoru.
[_azi_]
# 05.01.2017 ob 15:20
Samo da ona ne spozna Harryjevega očeta.
I tata bi sine ;)
odzajcatč
# 05.01.2017 ob 20:07
..sam tale đinđer rastura!!!
Binder Dandet
# 05.01.2017 ob 18:33
Vi ste res naivni. Punca ima zal crne korenine. Ze njegova mati je skusala v druzino pripeljat muslimana, pa poglej kako se je koncalo. Po nakljucju seveda. Ker po celem svetu umirajo zvezdniki, ko bezijo pred paparazi. Sevefa ne vem ne enega ne drugega za gotovo, ne delam si pa utvar, da je zivljenje posameznika vredno vec od kraljevega rodu. Nikoli ni bilo v zgodovini.
Rugess Nome
# 05.01.2017 ob 13:12
seveda je zaljubljena... predvsem v naziv, ki ga bo dobila, če se poročita
Binder Dandet
# 05.01.2017 ob 15:43
"redvsem v naziv, ki ga bo dobila, če se poročita"

Nobenega naziva ne bo dobila, ker se bo on moral odpovedat prestolonasledstvu, če se bi z njo poročil. Dandanes smo mal čudni, ker ne razumemo, da so nekatere tradicije tisočletne (ali več stoletne) in se jim ne bodo odpovedali zaradi prebliska ene osebe ali generacije.
Kazalo