Elisabetta z nosečniškim trebuščkom. Foto: Instagram Elisabetta Canalis
Elisabetta z nosečniškim trebuščkom. Foto: Instagram Elisabetta Canalis

Igralka in manekenka ter letošnje prvo ime dunajskega opernega plesa Elisabetta Canalis, ki je na Dunaju zaplesala z avstrijskim mogotcem Richardom Lugnerjem, je na Instagramu delila veselo novico: "Moje življenje je polno ljubezni zaradi tebe. Pozdravljena na svet Skyler Eva." Dodala je fotografijo, na kateri dojenčico v rokah drži njen mož Brian Perri.

36-letna Elisabetta in deset let starejši ameriški kirurg sta se poročila septembra lani v Italiji, družinsko gnezdo pa sta si ustvarila v Los Angelesu.

Od Clooneyja do Vierija
Elisabetta je svetovno prepoznavnost doživela kot dekle igralca Georgea Clooneyja, časopisne stolpce pa je polnila tudi z zvezami s preostalimi slavnimi obrazi, kot sta nogometaša Christian Vieri in Didier Drogba, košarkar Marko Jarić, režiser Gabriele Muccino, nogometni trener Jose Mourinho, zvezdnik Jackassa Steve-O, igralec Mehcad Brooks ...

Je tudi nekdanji zaščitni obraz Pete, zaplesala pa je tudi v ameriškem šovu Ples z zvezdami. Povezovala je tudi italijansko največje glasbeno tekmovanje San Remo, upa pa, da ji bo uspelo tudi v Hollywoodu.