Justin Bieber - zaslovel pri šestnajstih, za zapahi pri dvajsetih? Foto: EPA
Justin Bieber - zaslovel pri šestnajstih, za zapahi pri dvajsetih? Foto: EPA

V torek zvečer je 20-letnika, ki trenutno živi v Los Angelesu, obiskala tamkajšnja policija in ga zasliševala v povezavi z incidentom, ki se je zgodil v ponedeljek pozno zvečer. Okoli 22. ure in 30 minut po krajevnem času so namreč kalifornijski policisti prejeli klic domnevne žrtve, s katero se je Bieber sprl in ji poskušal odvzeti prenosni telefon.

Tiskovna predstavnica policijske postaje San Fernando Valley Rosario Herrera je za USA Today razkrila, da prijavitelj (ali prijaviteljica) kaznivega dejanja pri tem ni bil poškodovan in da obtožbe za zdaj še preiskujejo, zaradi česar je bil opravljen tudi pogovor z Bieberjem.

Od metanja jajc do divjanja pod vplivom alkohola in mamil
Poročali smo že, da je Bieber v zadnjih mesecih kar nekajkrat zašel v težave - najprej ga je na domu obiskala policija, ker je metal jajca v sosedovo hišo, nato so ga pridržali zaradi divjanja s svojim lamborghinijem pod vplivom marihuane, zdravil na recept in alkohola, vendar je bil za zapahi le za kratek čas, saj so ga po plačilu varščine nemudoma izpustili. Predtem je glasbenik prah dvigal že s pisanjem po stenah hotela in pljuvanjem na svoje oboževalce, decembra lani naj bi napadel in po roki udaril voznika limuzine ...

Med poletom z najetim letalom iz domačega Toronta v LA so si Bieber, njegov oče in njuni prijatelji privoščili marihuano in se niso ozirali na opozorila letalske posadke - še več, stevardeso so začeli glasno zmerjati.

Skratka, spisek očitkov se kar daljša in daljša.