Vsekakor eden najbolj nepričakovanih zvezdniških parov leta ... Foto: EPA
Vsekakor eden najbolj nepričakovanih zvezdniških parov leta ... Foto: EPA

Cowell, ki je ustvaril glasbeni šov iskanja talentov X Factor, in 40-letna lepotica, sta se spoznala, ko je bila Američanka kot gostujoča sodnica povabljena v oddajo Britain's Got Talent.

Septembra so ju opazili, ko sta zapuščala priznano restavracijo Cecconi v Los Angelesu. Med večerjo naj bi se tudi poljubljala in stiskala, a nihče izmed njiju ni želel komentirati, kaj se dogaja med njima.

Zdaj pa je 53-letni Cowell, ki velja za enega najbogatejših ljudi v glasbeni industriji, le stopil korak naprej. Ko je gostoval v radijski oddaji Ryana Seacresta, je voditelj Carmen označil za Cowellovo dekle. Britanec se je najprej nekaj sekund v zadregi smejal, nato pa izjavil: "Ni moje dekle. Sva človeka, ki hodita na zmenke." Nato pa pogumneje dodal: "Prikupna je, kajne?"

Cowell je sicer v začetku leta razdrl zaroko z vizažistko Mezhgan Hussainy.

"Med nama je kemija"
Tudi Carmen, ki je manekenka, igralka, pevka in plesalka, se o Cowellu zelo previdno izraža. Novembra je tako dejala: "Sva zelo dobra pritelja. Sodelovala sva pri oddaji Britain's Got Talent in se preprosto ujela. Zdi se mi res zabaven in očarljiv, najina karakterja gresta skupaj. Med nama je vladala kemija tako pred kamero kot za njo. Preprosto obožujem ga, pravi 'srček' je, zato se tudi veliko druživa."

Na vprašanje, ali bi hodila z njim, če bi jo to vprašal, pa je dejala: "To bi pa še videli." Carmen, ki je zaslovela s poziranjem v Playboyu, se je sicer v začetku oktobra razšla z zaročencem Robom Pattersonom.