Hulk znova polni rumene medije. Foto: EPA
Hulk znova polni rumene medije. Foto: EPA
Hogan
S Hulkom pa tudi njegova cela družina spet pod drobnogledom javnosti. Foto: EPA

Potem ko se je na spletu pojavil posnetek njegove različice domačih spolnih dejavnosti z neznano rjavolsko, je to sprožilo plaz nadaljevanj v novi epizodi Hoganovih.

Zvezdnik resničnostnega šova Hogan Knows Best in hkrati rokoborska legenda se je znašel v središču pozornosti, za kar je poskrbel tabloidni spletni portal Gawker. Minuto in pol dolg izsek, ki ga je portalu posredoval "anonimni vir", je le skrajšan posnetek polurnih spolnih dejavnosti Hogana, so poročali mediji.

Toda Hogan bo vrnil udarec. Vsaj tako je za E! News dejal njegov odvetnik David Houston. Za sam obstoj posnetka so sicer vpleteni vedeli že marca in že takrat obljubili tožbo, s katero bi poskrbeli, da se ne bi nihče okoristil.

Iz posnetka, ki ga je objavil Gawker, ni razvidno, kdaj je nastal. Mediji domnevajo, da je nastala leta 2008, ko je Hulkov sin Nick prišel iz zapora, saj na posnetku Hulk preverja, ali ga prav on kliče po telefonu. Piko na i v novem šovu Hoganovih pa je dodalo to, da je imel Hulk za zvonenje ob klicu melodijo svoje hčerke Brooke.

Linda za zapahi
In medtem ko se Hulk ukvarja s sodnimi pregoni neznancev, ki so v medije poslali kočljiv posnetek, so njegovo nekdanjo ženo Lindo organi zakona spravili za zapahi. Možje v modrem so namreč zvezdnico resničnostnih šovov ustavili v alkoholiziranem stanju, poroča New York Daily News. Linda je ob tem izrazila svoje obžalovanje zaradi vožnje pod vplivom alkohola in dejala, da ni nič povezano s posnetkom svojega nekdanjega moža, ki je te dni prišel v javnost.