Zvezdnici južnoameriških korenin ne moreta pustiti zamer za sabo. Foto: EPA
Zvezdnici južnoameriških korenin ne moreta pustiti zamer za sabo. Foto: EPA

Portoričanki sta se spoznali leta 1991 v New Yorku na avdiciji za plesalke. Perezova je delovala kot koreografinja plesne skupine Fly Girls, ki se je pripravljala za oddajo In Living Color na televiziji Fox, J.Lo pa je prišla na avdicijo in upala, da bo postala ena izmed deklet v skupini, poroča New York Post.

Čeprav Jennifer ni prepričala ustvarjalca oddaje Keenana Ivoryja Wayansa - menil je, da je okrogla in staromodna -, se je zanjo zavzela Rosie, ki jo je videla kot lepo dekle z veliko zadnjico. Na koncu ji je uspelo prepričati Wayansa, ki pa je zahteval, da si mora Jen postriči lase in nekoliko shujšati. Jen sicer to različico zgodbe zanika.

Ko je Lopezova postala del znane plesne skupine, ji je slava hitro stopila v glavo, pravi Perezova: "Vsa dekleta so hodila do mene in mi govorila, da manipulira z garderobo, ličili in z mano, vse v svojo korist." J.Lo je najprej obtožbe zanikala z besedami, da so druge plesalke le ljubosumne nanjo, kmalu pa je tudi sama začela z obtožbami.

"Napadaš me, samo mene, vsak k***ev dan! Vse dam od sebe, ti pa me odrivaš in ravnaš z mano kot s smetjo. Vem, da sem dobra, boljša sem kot vsa ta dekleta in ti to veš," je po poročanju Rosie kričala Jennifer.

Po dveh sezonah je Lopezova zapustila plesno skupino in se podala v Hollywood. Perezova je verjela, da sta se s pevko sporazumno razšli in da ostajata prijateljici, vendar pa se Jen ni želela več pogovarjati. Namesto da bi spor rešili zasebno, je zvezdnica neprestano obrekovala koreografinjo v različnih pogovornih oddajah in intervjujih.

Po dolgem času sta se igralki srečali v klubu. "Jennifer je prišla do mene in me smeje pozdravila, kot da se nič ni zgodilo. Tudi jaz bi morala to storiti, ampak namesto tega sem ji rekla nekaj grdih stvari," je priznala Perezova.

To pa je le nekaj podrobnosti, ki jih je 49-letna Rosie zapisala v svoji knjigi Handbook for an Unpredictable Life, ki bo izšla 25. februarja.