Ruth Wilson in Jake Gyllenhaal naj bi bila v zvezi. Foto: AP
Ruth Wilson in Jake Gyllenhaal naj bi bila v zvezi. Foto: AP

Že nekaj tednov krožijo govorice, da sta zvezdnik filma Donnie Darko in zvezdnica serije Affair, ki ju po besedah ameriških kritikov povezuje "neverjetna kemija" v broadwajski predstavi Constellations, par.

Decembra naj bi se poljubljala med romantično večerjo v newyorški restavraciji Buvette, zdaj pa britanski tabloid The Sun piše, da so igralca ujeli, da se poljubljata po podelitvi zlatih globusov: "Držala sta se za roke in se poljubila, bilo je zelo lepo," je povedal neimenovani vir in dodal, da se 34-letni igralec in leto mlajša igralka nista zmenila za navzočnost drugih.

Zvezdnica serije Affair, ki tematizira verižno reakcijo - posledico skrivnega razmerja med poročenim pisateljem in natakarico -, je pred kratkim prejela zlati globus za najboljšo igralko v dramski seriji (najboljša dramska serija je postala prav serija Affair).

Ruth so v preteklosti povezovali z Johnnyjem Deppom (preden je začel zvezo z Amber Heard) in Judom Lawom, Jake pa je hodil že z igralkama Kirsten Dunst in Reese Witherspoon, poleg tega je zapeljal tudi kantrizvezdnico Taylor Swift in manekenko Alysso Miller.