Teniška zvezdnika sta se po dveh letih razšla. Foto: EPA
Teniška zvezdnika sta se po dveh letih razšla. Foto: EPA
Dimitrova naj bi pritegnila Nikoleta Lozanova. Foto: Instagram Nikoleta Lozanova

24-letni Grigor je spregovoril za bolgarske medije. "Skupaj sva preživela čudovite trenutke. Želim ji vse dobro in veliko uspehov tako pri tenisu kot v zasebnem življenju," je povedal in dodal, da so se njune poti žal razšle. Zdaj se osredotoča le na svojo igro. Kot pravi, to poletje zanj predstavlja nov začetek.

In medtem ko tenisač ni govoril o razlogih za razhod, bolgarski mediji pišejo, naj bi med slavnima teniškima igralcema "počilo" zaradi druge ženske. Bolgar naj bi Marijo prevaral s svojo rojakinjo Nikoleto Lozanovo. Ta je poročena z nogometašem Partizana Valerijem Božinovom, s katero ima tudi hčerko.

Šarapova v Črni gori
Marija zadeve (še) ni komentirala, je pa pred dnevi prišla na dopust v Črno goro in takoj vzbudila pozornost medijev, saj jo je namesto Dimitrova spremljala njena prijateljica. Ruska teniška zvezdnica je Črno goro obiskala po priporočilu teniškega kolega Novaka Đokovića, na Instagramu pa je s sledilci delila navdušenje nad to deželo.

Šarapova in Dimitrov sta bila v zvezi dve leti, pred časom pa so se pojavile tudi govorice o zaroki, a jih par nikoli ni potrdil. Predtem je bil Grigor nekaj časa v zvezi s še eno teniško zvezdnico Sereno Williams, Marija pa je bila zaročena s slovenskim košarkarjem Sašem Vujačićem. Z njim se je razšla pred temi leti, razlog za razhod pa naj bi bila Vujačićeva selitev iz ZDA.