Heidi Klum in Seal sta veljala za enega najzglednejših hollywoodskih parov. Na vsako obletnico poroke sta si znova obljubila zvestobo. Foto: EPA
Heidi Klum in Seal sta veljala za enega najzglednejših hollywoodskih parov. Na vsako obletnico poroke sta si znova obljubila zvestobo. Foto: EPA
Seal in Heidi Klum
Medtem ko glasbenik v zadnjih dneh gostuje v skoraj vsaki odmevnejši pogovorni oddaji, Klumova o ločitvi molči. Foto: EPA

V pogovoru s Piersom Morganom v CNN-ovi oddaji Piers Morgan Tonight, ki bo predvajana v petek zvečer, je Seal med drugim pojasnil, zakaj še vedno nosi poročni prstan - zato, ker še vedno upa, da bosta s Heidi zakonske težave nekako rešila. "Nikoli ne reci nikoli. Ampak očitno ne morem govoriti v imenu svoje žene," je pevec odgovoril na Morganovo vprašanje, ali obstaja možnost za spravo.

Ko ga je voditelj vprašal, ali meni, da je kaj realnih možnosti, da zakon rešita, pa je Britanec dejal: "Ne vem. Na tej točki res ne vem, ali je to mogoče." "Če bi bilo tako lahko, če problemi ne bi bili tako veliki, bi bila verjetno še vedno skupaj. To je realno," je še mogoče videti v napovedniku, objavljenem na spletni strani CNN-a.

Glasbenik in nekdanja nemška supermanekenka, zdaj pa voditeljica priljubljenega resničnostnega šova Modni oblikovalci Heidi Klun (Project Runway), sta bila sicer poročena od leta 2005, v zakonu so se jima rodili trije otroci, Heidijino najstarejšo, Leni, sad zveze s Flaviem Briatorejem, pa je Seal posvojil.

Odtujila sta se drug od drugega
Heidi sicer vse od objave novice, da se s Sealom ločujeta, v javnosti ločitve ni komentirala, za Seala pa je to že drugi medijski nastop v le nekaj dneh - predtem je namreč gostoval v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres, kjer je med drugim za ločitev "okrivil" odtujenost: "Nekako sva se po določenem času odtujila drug od drugega." A kljub vsemu je njegova (že skoraj nekdanja) žena zanj še vedno "najlepša ženska na svetu".

Še vedno jo "ljubi in spoštuje"
Gostoval je tudi v oddaji Tavisa Smileyja, kjer je dejal, da Klumovo še vedno "ljubi in spoštuje", zato ne pričakuje, da bi bila ločitev lahko umazana: "Ko dva čoveka čutita drug do drugega nekaj takšnega, je tudi razhod lažji." Oba pa sta za prioriteto postavila dobrobit svojih otrok. "Kar mora človek storiti v takšni situaciji, je, da obdrži svoje dostojanstvo ter ostane vljuden in profesionalen. Razumeti je treba tudi, da nisva edina človeka na planetu, ki morata skozi vse to," je zrelo razmišljal Seal in dodal: "Je pa to zelo žalostno poglavje življenja."

Začelo se je kot v pravljici
Zgodba Heidi in Seala se je začela pravljično: decembra 2004, po letu dni dvorjenja, je pevec "angelčka" Victoria's Secret zaprosil za roko z rumenim 10-karatnim diamantnim prstanom v posebej za to zgrajenem igluju na vrhu 4.200 metrov visokega ledenika v Whistlerju v Kanadi. Poleg že omenjene Leni imata še dva sinova - šestletnega Henryja in leto mlajšega Johana ter dveletno Lou.