Simon je priznal, da nikoli ni razmišljal o očetovstvu. Foto: EPA
Simon je priznal, da nikoli ni razmišljal o očetovstvu. Foto: EPA

"Ponosen sem, da bom oče," je izjavil na premieri filma deške skupine One Direction in dodal: "Moje življenje se spreminja, na bolje." 53-letni Simon je priznal, da nikoli ni razmišljal o očetovstvu, zdaj, ko pričakuje svojega prvega otroka, pa pravi: "Dogaja se nekaj, o čemer nisem razmišljal, ampak zdaj vem, da se počutim dobro."

Glasbeni producent je potrdil tudi, da je ljubimkal z Lauren Silverman, za katero pravi, da je "zelo posebna ženska", ni pa razkril, ali sta s 36-letno Američanko tudi par. Lauren je sicer poročena z nepremičninskim mogotcem Andrewom Silvermanom, ki pa je že vložil zahtevek za ločitev.

Novica je v medije očitno prišla od bodoče mamice, ki je veselje delila s svojimi prijateljicami in jim dejala tudi, da bi se s Cowellom rada poročila. Razvpiti sodnik resničnostnih šovov vse do zdaj zadeve ni komentiral in je še na nedavni novinarski konferenci o ameriški oddaji X Factor v šali dejal, da ne ve, kaj ga novinarji sprašujejo in da očitno ni bral časopisov, poroča Sky News.