Jamie in Evan svoje zveze ne obešata na veliki zvon. Foto: EPA
Jamie in Evan svoje zveze ne obešata na veliki zvon. Foto: EPA

Vrsta medijev je poročala, da se namerava igralski par ta teden poročiti - kot kaže, se niso motili. V ponedeljek so ju ujeli na loosangeleškem letališču, kjer sta težko skrila prstana na njunih prstancih. Woodova je ob tem nosila vrečko butika Kiki De Montparnasse, ki se specializira za seksi spodnje perilo.

Mediji zato zdaj ugibajo, da si je par na skrivaj dahnil usodni "da" in iz Los Angelesa poletel na medene tedne. Po poročanju Radarja sta 25-letna igralka in njen leto dni starejši britanski partner, ki se ga najbolj spomnimo iz Billyja Eliota, pred nekaj tedni na Beverly Hillsu dvignila dovoljenje za poroko.
Priče navajajo, da sta stala v vrsti kot vsi drugi mladi zaljubljeni pari, se držala za roke, Jamie pa je na neki točki nežno poljubil Evan.

Združil ju je Green Day
Par se je spoznal leta 2005 na snemanju videospota za Wake Me Up When September Ends ameriške skupine Green Day. Jamie in Evan sta bila par leto dni in si celo dala delati ujemajoči se tetovaži. A, kot so takrat povedali njuni znanci, sta bila še premlada in preveč na začetku svojih karier, da bi njuno razmerje obstalo. Ona je bila nato dve leti v precej burni zvezi s šok rockerjem Marilynom Mansonom in z njim med drugim posnela njegov videospot Heart Shaped Glass, v katerem je par seksal pred kamero.

"Zdaj, ko sta starejša, karieri obeh pa cvetita, mislim, da se čutita pripravljena, da popeljeta svoje razmerje korak dlje," še poročajo viri.

Evan, ki je lani razkrila, da je biseksualka, je sicer nedavno zanikala, da sta z Jamiejem zaročena, češ, da nosi diamantni prstan na levi roki že od 14. leta starosti.