Prijatelja ali ljubimca? Foto: EPA
Prijatelja ali ljubimca? Foto: EPA

Več virov je za ameriške medije razkrilo, da se med igralcema nekaj plete, intenzivno naj bi se družila že več kot eno leto.

Ameriški Us Weekly je prvi objavil fotografijo, na kateri se igralca držita za roke in kažeta določeno intimnost. Kar se je začelo kot nedolžno spogledovanje, se je izkazalo kot privlačnost, ki kar traja in traja. "Jamie je nekdo, ki mu lahko verjame, ob njem pa se tudi zabava," je povedal bližnji Katiejin prijatelj za Us Weekly. "Jamie ji daje vse, česar ni dobila od Toma."

Foxx naj bi na drugi strani nekdanjo zvezdnico priljubljene serije Dawson's Creek imenoval "moje dekle".

Medtem ameriški People piše, da ne gre za nič resnega med igralcema: "Jamie in Katie sta prijatelja že dolgo. Sta odrasla, ki sta samska in privlačna, zato hitro pride do takšnih sklepov. Kljub temu ne nameravata hiteti z ničimer."

Govorice o zvezi med igralcema so se prvič pojavile leta 2013, ko sta skupaj zaplesala na enem izmed dobrodelnih dogodkov v Hamptonsu v New Yorku. Zvezdnik filma Django brez okovov je zanikal govorice, za zdaj pa se nobeden od njiju še ni oglasil glede najnovejših govoric, da naj bi ju le povezovalo nekaj več kot le prijateljstvo - ljubezen.

Katie ima iz zakona s Tomom Cruisom osemletno hčerko Suri, Jamie pa ima 21-letno hčerko Corinne Bishop in šestletno hčerko Annalise.