Družina je dobila novega družinskega člana. Foto: Twitter
Družina je dobila novega družinskega člana. Foto: Twitter

"Pozdravljeni vsi, pridružil se nam je Paolo Andrea, mama in malček pa se počutita zelo dobro. Neizmerno veselje," je veselje prek družbenih omrežij delil Iniesta nekaj ur za tem, ko je drugorojenec privekal na svet.

Andres Iniesta in njegova žena Anna Ortiz imata že eno hčerko Valerio, ki se je rodila aprila 2011. Dom Iniestovih je bil ovit v žalost leta 2013, ko je Anna imela spontani splav - pričakovala je sina.

Par je leta 2012 okronal svojo ljubezen s poroko, istega leta je Iniesta s špansko reprezentanco osvojil naslov evropskih nogometnih prvakov, na prvenstvu pa je bil imenovan tudi za najkoristnejšega igralca.

Tri leta pozneje gre Iniesti spet vse od rok, tako na športnem kot na zasebnem področju - rojstva sina se je razveselil dan po tem, ko je z Barcelono osvojil novo lovoriko, španski kraljevi pokal, Barcelona pa je tudi letošnji prvak Španije. Nov razlog za veselje bo Iniesta s svojimi soigralci imel v soboto, če premagajo Juventus v velikem finalu Lige prvakov.

Barcelono je, kot je videti, to leto zajel "baby boom". Gerard Pique je s kolumbijsko popzvezdnico Shakiro 29. januarja pozdravil drugorojenca Sasho, drugega otroka pričakujeta tudi Lionel Messi in njegova žena Antonella Roccuzzo.