Foto:
Foto:
Lily Collins
Lily s svojim slavnim očetom. Foto: EPA

Neimenovani vir je za Us Weekly povedal, da sta se 33-letni igralec in osem let mlajša igralka spoznala prejšnji mesec na zabavi Vanity Faira po podelitvi oskarjev: "Sta v začetni fazi, skupaj se zelo zabavata, videla pa bosta, kam ju bo to vodilo."

Zaljubiti se v soigralca? Nič nenavadnega.
Evans je bil dve leti v zvezi z igralko Jessico Biel, ki trenutno pričakuje prvega otroka s pevcem in igralcem Justinom Timberlakeom -, oktobra 2013 pa se je še drugič dokončno razšel od igralke Minke Kelly.

Tudi Collinsovo, ki smo jo skupaj z Julio Roberts videli v še eni izmed filmskih priredb Sneguljčice v filmu Zrcalce, Zrcalce, so povezovali z nekaj igralci - nazadnje z avstralskim igralcem Thomasom Cocquerelom, pred njim pa še s soigralcem iz filma Kronike podzemlja: Mesto kosti Jamiejem Campbellom Bowerjem, med snemanjem filma Abduction se je zaljubila v Taylorja Lautnerja, imela pa je tudi kratko romanco z Zacom Efronom.

"Ni nenavadno, da se ljudje zaljubljajo med snemanjem filmov. S svojim soigralcem preživite 24 ur na dan in ga morate spoznati," je pojasnila Lily v intervjuju za Glamour.

"Oče mi ni pomagal"
Hči Collinsa in njegove druge žene Jill Tavelman se je med drugim potegovala za glavno žensko vlogo v vampirski sagi Somrak, ki je pozneje šla v roke Kristen Stewart. Vendar kot trdi sama, je filmski svet osvojila zaradi svojega talenta: "Oče mi ni nikdar pomagal, da bi postala to, kar sem si želela. Ni klical svojih prijateljev in me prek njih priporočal vodilnim v filmskih hišah."