Promocijski dogodek za novo serijo Riviera je v Londonu gostila galerija Halcyon. Foto: AP
Promocijski dogodek za novo serijo Riviera je v Londonu gostila galerija Halcyon. Foto: AP

igralka Julia Stiles je potrdila namigovanja, da je noseča. Ugibanja se sicer pojavljajo že nekaj dni, saj igralka svojih nosečniških oblin pred radovedno javnostjo ni mogla skrivati.

Julia Stiles je za ameriško revijo People uradno potrdila novico, da z zaročencem Prestonom J. Cookom pričakujeta prvega otroka. Namigovanja o nosečnosti so se sicer pojavila že pred tem, saj se ameriška igralka v sklopu promocij za novo serijo Riviera veliko pojavlja v javnosti. Trenutno se mudi v Londonu, kjer se je poleg uradnega promocijskega dogodka za serijo pojavila tudi kot gostja v oddaji This Morning na ITV-ju, še pred tem pa je gostovala na priljubljeni britanski radijski postaji Magic FM-radio.

V New Yorku rojena Julia Stiles se je v igralske vode podala že v otroških letih. Najprej je nastopila v televizijski seriji Ghostwriter, prvo priložnost v filmskem svetu pa je dobila v drami I Love You, I Love You Not. V devetdesetih letih je sicer zaslovela predvsem z vlogami v najstniških komedijah. Prestona J. Cooka, s katerim pričakuje otroka, je spoznala leta 2015, na snemanju filma Go with Me, na božični večer istega leta pa se je par tudi zaročil.