Deklica se je obiska pevke nadvse razveselila. Foto: Facebook/Delaney Clements
Deklica se je obiska pevke nadvse razveselila. Foto: Facebook/Delaney Clements

Taylor Swift, ki je znana po tem, da se za svoje oboževalce pogosto potrudi, se je tokrat na poti domov, kjer bo preživela božične praznike v krogu najbližjih, ustavila pri 13-letni Delaney Clements iz Kolorada.

Najstnica, ki so ji levkemijo odkrili, ko je imela komaj sedem let, je pozornost zvezdnice pridobila po zaslugi kampanje na družbenih omrežjih. Kampanjo je začela dekličina mama Wendy Campbell, ki je hotela svoji hčerki izpolniti njeno zadnjo željo. Kot je povedala Wendy, terapija njeni hčeri ne pomaga več, saj se je rak razširil na možgane, kmalu pa jo bodo sprejeli v hospic, kjer ji bodo lajšali zadnje dni.

"Srečni smo, da smo obkroženi s tako čudovitimi ljudmi, ki so nam v zadnjih petih letih izredno pomagali. Večno bomo hvaležni za vso podporo," je še zapisala Wendy, ki je obisk Taylor Swift označila za najlepše božično darilo, ki ga je lahko dobila njena hčerka.

Delaney se je po poročanju spletnega portala eonline obiska popprincese nadvse razveselila: "Sem brez besed. Obiskala me je moja najboljša prijateljica in mi podarila najlepše darilo, ki sem ga kadar koli prejela. Hvala! Rada te imam!"