Teri Hatcher je po končanem snemanju odšla v Pariz. Foto: EPA
Teri Hatcher je po končanem snemanju odšla v Pariz. Foto: EPA
Teri Hatcher
Razočarane gospodinje so trajale osem sezon. Foto: EPA

Prva stvar, ki jo je naredila po končanem snemanju, je bil odhod k frizerju in sprememba pričeske. "To je bil moj način, kako se poslovim od preteklosti. Vpisala sem se v kuharsko šolo Cordon Bieu. Samo spela sem si svoje kratke lase v čop, nadela kuharsko kapo in že sem kuhala," je dejala za britanski Daily Mail.

Osem let življenja na fikcijski ulici Wisteria Lane, ki je bilo osrednje prizorišče serije, je od nje zahtevalo precej trdega dela. A konca vseeno ni pričakovala. "Čutila sem, da lahko povemo še več zgodb. Presenečena sem bila, ker smo si izborili še pogodbi za dve leti in imeli pred sabo še celo leto, potem pa smo kar končali snemati. Nihče ni tega pričakoval," je še dejala Hatcherjeva.

Nesoglasja med igralkami
Zvezdnica serije si je v letih snemanja nabrala precej več sovražnic kot prijateljic med najtesnejšimi sodelavkami. Po besedah avtorja serije Marca Cherryja je njena soigralka Nicollette Sheridan izjavila, da je Hatcherjeva "najzlobnejša ženska na svetu", je poročal Daily Mail.

Ko so se zvezdnice serije pripravljale za poziranje pred fotografskim objektivom za naslovnico revije Vanity Fair, sta Marcia Cross in Eva Longoria postavili ultimat, da bosta odšli, če bo Hatcherjeva dobila osrednji položaj pri fotografiranju. Prav tako pa svoje soigralke niso podpisale v zahvali drugim članom ekipe Razočaranih gospodinj. Na njej so bile podpisane samo Longoria, Crossova, Felicity Huffman in Vanessa Williams.

48-letnica pa še zdaleč ni naklonjena pranju perila v javnosti. "Ekipa ve, da bi zanje skočila pred avtobus v vsakem trenutku," je dejala v pogovoru.

Hatcherjeva je razmišljala, da bi bil lahko vzrok zamer njen zaslužek. Ampak pri tem je poudarila, da je ostala v dobih odnosih z Williamsovo, ki se je ekipi pridružila leta 2010, saj sta obe stari približno enako in mami samohranilki.