Pevka je razkrila, da pripravlja nov glasbeni material. Foto: EPA
Pevka je razkrila, da pripravlja nov glasbeni material. Foto: EPA
Jason Trawick in Britney Spears
Pevka se je po treh letih razšla z Jasonom Trawickom. Foto: EPA

"Z Jasonom sva razdrla zaroko. Vedno ga bom imela rada in ostala bova prijatelja," je pevka izjavila za ameriški People, Britneyjin nesojeni mož pa je dodal: "To poglavje je za naju končano, a odpira se novo poglavje. Rad imam tako njo kot njena sinova, zato si bomo za vedno ostali blizu."

31-letna pevka in deset let starejši agent sta svojo zvezo oznanila pred tremi leti in zaradi zveze prekinila profesionalno sodelovanje. Kmalu sta se zaljubljenca tudi zaročila, poroka številka tri za Britney pa je splavala po vodi.

Pevka je do zdaj v zakonski jarem skočila dvakrat - dvodnevni zakon z Jasonom Allenom Alexandrom leta 2004 je bil razveljavljen, nekaj manj kot tri leta pa je bila poročena s Kevinom Federlinom. Po ločitvi sta Britney in Kevin precej obračunavala na sodišču in v umazano igro povlekla tudi svoja otroka, Jaydena Jamesa in Seana Prestona. Sledilo je za Britney precej težavno obdobje, po izdaji šestega albuma Circus leta 2008 pa se je nekako vrnila na odre in v red spravila tudi svoje zasebno življenje. V veliko pomoč je bil pevki ravno Jason, ki ji je stal ob strani po njenem živčnem zlomu leta 2007 in pozneje, ko se je bojevala za pravico obiskovanja svojih otrok. Z nekdanjim možem Federlinom imata deljeno skrbništvo nad dečkoma.

Britney ne bo več ocenjevala mladih talentov
Novica o razhodu je prišla na isti dan, ko je Britney sporočila, da ne bo več sodnica v resničnostnem šovu X Factor. "Sprejela sem zelo težko odločitev, da me ne bo nazaj v prihodnji sezoni. Preživela sem neverjeten čas v šovu, rada imam preostale sodnike in zelo sem ponosna na tekmovalce, vendar je napočil čas, da se vrnem v glasbeni studio. Ko sem jih gledala na odru, sem dojela, da pogrešam nastopanje. Komaj čakam, da se vrnem na oder in da počnem tisto, kar imam najraje," je v uradni izjavi napisala popzvezdnica, ki je pred kratkim tvitnila, da jo v letu 2013 čaka veliko dela.