Tony in Axelle se bosta poročila, na poti pa je tudi sinček. Foto: EPA
Tony in Axelle se bosta poročila, na poti pa je tudi sinček. Foto: EPA
Tony Parker in Axelle Francine
Zaljubljenca, ki skupaj živita prek luže, na zabavi ob noči čarovnic. Foto: Twitter
Eva Longoria
Eva se je pobotala z Eduardom Cruzom. Foto: EPA

Tony bo namreč kmalu postal očka, še prej pa se bo s svojo srčno izbranko Axelle, v zvezi sta že dve leti, sprehodil do poročnega oltarja.

Veseli novici je košarkar razkril na Twitterju: "Hej, rad bi vam le povedal, da sem danes izjemno srečen. Jaz in moja bodoča žena bova dobila malega dečka!!!!"

Govorice, da je lepa Axelle noseča vztrajno krožijo zadnje dni, v torek so paparaci prek luže ujeli 31-letnega Tonyja in leto starejšo Axelle na romantični večerji, eden izmed navzočih v restavraciji pa je dejal, da je temnolasa novinarka pila le vodo, nikakršnih alkoholnih pijač. Predstavnik košarkarja v teh dneh ni želel komentirati govoric, dejal je le, da ne namerava govoriti o zasebnih zadevah svoje stranke.

Slavni košarkar in francoska novinarka, ki sta se spoznala maja 2011, sta svojo zvezo dolgo skrivala pred radovednimi očmi javnosti, prek luže sta se skupaj na rdeči preprogi pojavila le nekajkrat, prvič pa sta se vsej Evropi javno pokazala prav na naših tleh. 31-letni košarkar NBA-ekipe San Antonio Spurs je leto starejši Axelle, magistri inofrmatike in komunikacij, nadel zaročni prstan to poletje.

Medtem ko bo to prvi otrok za oba, pa bo Axelle usodni "da" dahnila prvič, Tony pa že drugič. Francoz je bil namreč tri leta poročen z Evo Longorio.

Eva in Penelope bodoči svakinji, 2. del
Tudi hollywoodski igralki, ki jo po mnenju mnogih zelo podobna Tonyjevi novi izbranki Axelle, v teh dneh ne primanjkuje sreče.

Zvezdnica Razočaranih gospodinj se je namreč po pisanju ameriških medijev vrnila v objem španskega glasbenika Eduarda Cruza, mlajšega brata igralke Penelope Cruz.

Evo in Eduarda so skupaj ujeli le en mesec potem ko se je igralka ločila od Tonyja Parkerja. Skupaj sta bila dobro leto, v tem času pa so pogosto namigovali, da bo Penelope postala Evina svakinja. Zdaj so te možnosti spet odprte ...