Tori je razkrila, da se starejša dva otroka zaradi novice o tem, da bosta kmalu spet dobila bratca ali sestrico, nista preveč vznemirjala.
Tori je razkrila, da se starejša dva otroka zaradi novice o tem, da bosta kmalu spet dobila bratca ali sestrico, nista preveč vznemirjala. "Obnašala sta se tako, ko da bi jima povedala, da sem danes kupila mleko in da si ga lahko vzameta iz hladilnika." Foto: EPA

"Šokirana sem bila, jasno," je 38-letna igralka, ki bo svojega četrtega otroka rodila septembra, dejala na zabavi ob predstavitvi svoje nove knjige z naslovom CelebraTORI in dodala: "To je bil drugi največji šok mojega življenja. Prvi je bil, ko so mi po rojstvu Hattie povedali, da je deklica, saj so predtem trdili, da bo fantek. In drugi šok je bil, ko je bila mala stara dober mesec in sem izvedela, da sem noseča."

Dean jo je "prepričal"
Ob tem je nekdanja zvezdnica nanizanke Beverly Hills hudomušno pripomnila: "No, lahko pa ovržem zgodbe naših babic, da ne moreš zanositi, ko dojiš." Seveda se pri tem ni mogla izogniti vprašanju, ali ni le nekaj tednov (oz. dni?) po porodu s pomočjo carskega reza vseeno malce prezgodaj za spolnost. "O tem se boste pa morali pogovoriti z Deanom," je Spellingova v smehu "zatožila" svojega moža, Deana McDermotta.

"Ko sem prišla iz bolnišnice, sem poudarila, da so zdravniki rekli, naj s seksom počakava najmanj šest tednov. On je pa rekel: Saj veš, da to vsakomur rečejo. Ne po Stelli (3 leta in pol) ne po Liamu (5) nisva čakala," je brez zadržkov razkrila medijem. Vendar se je očitno le vdala. Zakaj? "Nisem hotela, da misli, da bo konec s spolnostjo," je bila odkrita Tori, ki je ob tem še hitro dodala, da na svojega izbranca vseeno ni jezna, poroča US Weekly.