Claire Danes in Hugh Dancy sta se poročila v najožjem krogu leta 2009 v Franciji. Foto: Reuters
Claire Danes in Hugh Dancy sta se poročila v najožjem krogu leta 2009 v Franciji. Foto: Reuters
Matthew in Camilla sta si vedno želela veliko družino. Foto: Reuters

Le mesec dni po poroki bosta Matthew in Camila ponovno razširila svojo družino, je par naznanil prek Twitterja. "Vse najboljše, Amerika, še več dobrih novic, s Camilo pričakujeva tretjega otroka," je 42-letni igralec tvitnil na ameriški dan neodvisnosti. "Bohžegnaj, uživejte lajf."

Njegova 29-letna žena je enako sporočilo tvitnila le 20 minut predtem. Par, ki si je večno zvestobo obljubil 9. junija na svojem domu v Teksasu, ima že dve in pol leta staro Vido in štiriletnega sina Levija.
Ko ju je revija People ob poroki vprašala po njunih sanjah za prihodnost, je par dejal: "Več istega - in še več družine!"

Otrok po treh letih zakona
Prvič pa se bosta v materinstvu in očetovstvu preizkušala Claire Danes in Hugh Dancy, je potrdil njen predstavnik. "Možnost definitivno je, načrtov pa še ni," je 33-letna zvezdnica serije Homeland povedala za People jeseni, ko so jo vprašali, ali bi lahko kmalu zibala.

Danesova, ki je januarja za vlogo v Homeland prejela zlati globus, se je s 37-letnim zvezdnikom Hannibala poročila leta 2009 v Franciji. Clairina nosečnost naj po besedah njenega predstavnika ne bi imela nobenega vpliva na snemanje druge sezone serije, ki bo premiero doživela 30. septembra.